Emisija Za Beograd proslavila 1. rođendan!
Foto: PR

Godišnjica rada

Emisija Za Beograd proslavila 1. rođendan!

Stars -
U protekloj godini rada gostovao je značajan broj umetnika i poznatih ličnosti a samo su neki od njih Predrag Ejdus, Ljiljana Blagojević, Bora Dugić, Ivan Bekjarev, Darko Bajić, Milorad Mandić Manda, Bora Đorđević

Gradski program tv Sky+ startovao je sa radom sredinom Juna meseca 2013.godine, a ekipa koja uređuje, vodi i realizuje emisiju "Za Beograd" ovih dana proslavila je prvu godišnjicu rada.

Slavljeničkoj atmosferi, koja se uživo odigravala u okviru emisije "Za Beograd", priključili su se glumci Andrija Milošević, Marinko Madžgalj, kao i producent predstava "Pevaj brate 2" i "Tamo i Nazad", Milutin Bata Karadžić, zatim Đule Van Gog, voditelj Voja Nedeljković kao i dr Nada Macura koja se svakodnevno uključuje uživo u program izveštavajući o zdravlju Beograđana toga dana.

Emisija se bavi temama i pitanjima prestonice. U protekloj godini rada gostovao je značajan broj umetnika i poznatih ličnosti a samo su neki od njih Predrag Ejdus, Ljiljana Blagojević, Bora Dugić, Ivan Bekjarev, Darko Bajić, Milorad Mandić Manda, Bora Đorđević.

Rođendanskom slavlju prisustvovali su i članovi uredjivačkog i voditeljskog tima emisije “Za Beograd” koji su sada deo drugih projekata i emisija tv Sky+ (Tamara Stojmirov i Olivera Kukureković)

Emisija “Za Beograd”, gradski je program tv Sky+ i uživo se može pratiti svakog radnog dana od 16-17.30 časova. Uređuju i vode Aleksandra Simić i Tamara Jurenić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track