Ana Sević: Darko i ja smo se venčali na prepad!
Foto: Facebook

Iznenadio je

Ana Sević: Darko i ja smo se venčali na prepad!

Stars -
Moj muž me je odveo na ručak, ne obavestivši me da je pozvao i matičara. Lepo smo se proveli toga dana, uz naše kumove koji su za moje venčanje znali pre mene, rekla je Ana

Ana Sević i Darko Lazić već izabrali ime za svoju devojčicu, a kažu da su odustali od ideje da budući tata prisustvuje samom porođaju.

Mogućnost da vam se Ana Sević javi na telefon skoro je jednaka šansi da dobijete na lotou, ali smo mi, eto, juče imali sreće.

"U osmom sam mesecu trudnoće, spavam po ceo dan i zato me je teško dobiti. Moji prijatelji znaju da se našale da to nije zbog trudnoće jer sam i ranije umela da prespavam ceo dan. Pre dva po podne apsolutno niko me nije mogao dobiti telefonom", priča Ana.

Mlada zvezda „Granda“ od prošle nedelje nosi i burmu.

"Darko i ja smo se venčali na prepad! Pričala sam da će svadba biti tek pošto se porodim i vratim devojačku liniju, ali od toga nije bilo ništa. Moj muž me je odveo na ručak, ne obavestivši me da je pozvao i matičara. Lepo smo se proveli toga dana, uz naše kumove koji su za moje venčanje znali pre mene", smejući se kaže temperamentna Užičanka koja u trudnoći blista od zadovoljstva.

Inače, Darko kaže da je zbog Aninog porođaja i upisivanja bebe u knjigu rođenih pod svojim prezimenom organizovao na brzaka njihovo skromno venčanje. Od velike svadbe nisu odustali i upriličiće je naknadno, kad beba malo poraste. Ana kaže da je Darko nestrpljiviji od nje u iščekivanju prve bebe.

"Darko nestrpljivo čeka porođaj i razgovarali smo o njegovom prisustvovanju u porođajnoj sali i zaključili da to ne bi bilo dobro jer bi sva pažnja bila usmerena na njega onesvešćenog. On se samo pravi da je superjak", rekla je Ana.Inače, njih dvoje su u vezi od početka 2013. godine, a vrlo brzo su počeli da žive zajedno.

Ana je otkrila da ne bi volela da njen dragi bude van zemlje, na nekom nastupu, dok se ona bude porađala.

"Na neke stvari čovek ne može da utiče. Darku počinje letnja sezona svirki, tako da nam ostaje da se nadamo da će tog dana biti tu, ili makar u Srbiji. Mada, neću da razmišljam o tome", iskrena je pevačica. Kaže da bi joj bilo najdraže da se porodi prirodnim putem, ali spremna je da ode i na carski rez.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja