UDARIO KONTRU KAĆI: Bane ponovo sa Marijom Petronijević!

Našao utehu u staroj ljubavi

UDARIO KONTRU KAĆI: Bane ponovo sa Marijom Petronijević!

Stars -
Budući da su sada oboje slobodni, ponovo su se čuli, ali ne znam ko se kome prvi javio

Pevačica Katarina Živković već nekoliko dana boravi u Australiji, gde ima turneju, ali i pored posla Kaća uživa i privatno, i to sa anonimnim momkom, a njen bivši dečko Bane Janković takođe je odlučio da ne bude sam.

Posle raskida sa Katarinom Živković, Janković je obnovio kontakte sa bivšom devojkom Marijom Petronijević koju je ostavio kada se smuvao sa pevačicom.

Njih dvoje su nedavno obnovili kontakt i od tog trenutka ne prestaju da se čuju, a to kriju i od najbližih prijatelja.

"Marija i Bane su bili u vezi pre nego što je on ušao na Farmu i od tada se nisu ni videli ni čuli. On je započeo romansu sa Kaćom, a glumica je započela vezu sa rukometašem Vladom Mandićem. Budući da su sada oboje slobodni, ponovo su se čuli, ali ne znam ko se kome prvi javio. Čuju se redovno, ali to kriju i od najbližih, da li ne žele da malerišu ili postoji neki drugi razlog, zaista ne znam. Branislavu veoma prija što se stalno čuju, i ne može da sakrije osmeh kada mu ona pošalje poruku, na koju on, naravno, odmah odgovori. Pitali smo ga nekoliko puta za Marijanu i svaki put menja temu. Iskreno, mislim da bi se njih dvoje veoma lepo slagali.

Voditelj je bio veoma iznenađen kada je morao da odgovori na pitanje da li je obnovio vezu sa glumicom.

"Nisam ja nju video tri godine, sigurno ima toliko. Sada otvaram restoran i trenutno sam okupiran time, ništa me drugo ne zanima", rekao je Bane, dok do Marijinog komentara nismo došli.

Podsetimo, Bane je priznao da je bio u vezi sa Marijanom Petronijević kad je ušao na imanje u Lisoviće, gde se smuvao sa Katarinom Živković, ali je tada tvrdio da veza sa glumicom nije ozbiljna i da mu ona nije ni bila zvanična devojka.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja