Seka Aleksić: Ne zanima me ako me smatraju muškarcem, lepa sam i zgodna!
Foto: Twitter

Objašnjava negativne komentare

Seka Aleksić: Ne zanima me ako me smatraju muškarcem, lepa sam i zgodna!

Stars -
Nikako ugoditi ljudima. Kada imate višak kilograma, onda ste debeli, kada liniju dovedete u red, onda ste muško

Folk zvezda Seka Aleksić objašnjava negativne komentare na račun svog izgleda, koje je izazvala potencirajući mišiće i kratku, mušku frizuru.

Ona je mesecima naporno vežbala u teretani, a kako je godinama kuburila s viškom kilograma, sada želi da svima pokaže da joj se trud isplatio.

"Ako me smatraju muškarcem, neka bude tako. Biram da budem muškarac, bar sam lepa i zgodna. Ne znam kako da objasnim, a da ne ispadne da sam prepotentna. Osećam se lepo i s viškom kilograma. Ne držim nikakve dijete, verujte mi, skoro sam jela palačinku u jedanaest uveče, ali crveno meso ne jedem već dve godine", kaže Seka.

Ona je nedavno „zapalila“ društvene mreže kada se slikala u pomalo degutantnom trikou za vežbanje, sa printom svih mišića na telu. Ona kaže da nije želela da izazove toliko interesovanje, ali ističe da je vrlo zadovoljna telom.

"Obukla sam to iz zezanja. Daleko od toga da imam takve mišiće, zadovoljna sam onim što imam sad. Ove nedelje me je moj kostim zasenio, ali ne dotiču me negativni komentari. Ne mislim da su „hejteri“ loši ljudi, već da samo imaju loše razmišljanje. Kad negativno razmišljate, onda se negativno i ponašate", kaže ona. Seka je poznata i po čestom tetoviranju i menjanju frizure.

"Sa tetoviranjem sam odavno prestala, imam i previše crteža. Frizuru ću možda promeniti na jesen", kaže pevačica.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja