(VIDEO) SVI SKANDALI U ZVEZDAMA GRANDA: Svađe žirija zasenile čak i takmičare
Foto: Damir Dervišagić

Poslednji serijal

(VIDEO) SVI SKANDALI U ZVEZDAMA GRANDA: Svađe žirija zasenile čak i takmičare

Stars -
Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Aca Lukasa, Snežana Đurišić i Dragan Stojković Bosanac međusobno su palili vatru i pravili darmar u studiju, dok su Lepa Brena, Saša Popović i Žika Jakšić često smirivali situaciju, a najviše Zoricu, koja je bila dežurna svađalica
1 / 6 Foto: Kurir štampano

Osmu sezonu muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, koja se završila velikim finalom u glamuroznom studiju u Košutnjaku, obeležili su brojni skandali, svađe, suze, smeh, a umalo i tuča.Sve je počelo od petočlanog žirija koji su činili Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Aca Lukasa, Snežana Đurišić i Dragan Stojković Bosanac, koji su međusobno palili vatru i pravili darmar u studiju. Produkcijski žiri u kojem su bili Lepa Brena, Saša Popović i Žika Jakšić često je smirivao situaciju, a najviše Zoricu, koja je bila dežurna svađalica.Oko 200 kandidata, koji su bili podeljeni u grupe, predstavilo se javnosti i pevao je iza zavese kako ih žiri ne bi video. Svaki član ispred sebe je imao taster i tako je birao najbolje. Ono što je najvažnije jeste da su ovogodišnji takmičari jedni od najboljih do sada. A da li će i na koji način oni graditi svoju karijeru, ostaje da vidimo. Gledaoci su svake subote imali priliku dobro da se zabave gledajući ovaj muzički šou, koji će se od jeseni emitovati na TV Prva.

Zorica htela da bije Bosanca, Lukas iz razdvajaoZorica Brunclik i Dragan Stojković Bosanac umalo se nisu potukli u jednoj emisiji. Da nije bilo Ace Lukasa, koji ih je razdvojio i viknuo: „Bez fizičkog obračuna, molim vas“, ko zna šta bi se na kraju dogodilo. Pevačica i kompozitor ozbiljno su se sporečkali zbog svog muzičkog ukusa, pa se samo čekalo ko će prvi da zamahne rukom. Naime, kompozitoru se svidela jedna takmičarka, ali se ona nije dopala folkerki. Toliko su bili besni jedno na drugo da su se prepucavali tokom celog snimanja, a posle su se izbegavali i mimoilazili. Već u sledećoj emisiji spustili su loptu i ponašali se kao da se ništa nije dogodilo.

Šabanu preselo takmičenje zbog navodne ljubavnicePredsedniku žirija Šabanu Šauliću ovo takmičenje definitivno je preselo. Kralj narodne muzike nije ni slutio da će u njemu učestvovati i njegova navodna ljubavnica Ivona Negovanović Cuca. On joj je omogućio prolazak u drugi krug takmičenja, a već u treći nije mogao jer devojka pevački nije bila dovoljno spremna za dalju borbu. Nakon toga, pevačicina porodica napravila je Šabanu totalni haos u životu kad je počela u medijima da plasira priče protiv njega. Neke od njih su i da je Cuca izgubila Šabanovu bebu u četvrtom mesecu trudnoće i da je njegova supruga Goca htela da je ubije.

Aleksandra promovisala PerućicuLjubomir Perućica smuvao je koleginicu Aleksandru Prijović. Oni su pola godine krili da su zajedno, pa su svoju vezu tek obelodanili kad je Ljuba počeo da se takmiči. Nakon toga pojavljivali su se razni komentari da je njihova veza marketinški trik kako bi Ljuba dobio što više bodova i da ga zbog toga Aleksandra promoviše po svim događajima.

Sanja propustila emisije zbog bolestiVoditeljka Sanja Kužet zbog iznenadnih zdravstvenih problema nije vodila nekoliko emisija „Zvezde Granda“, pa ju je zamenila koleginica Dragana Katić. Sanja je sve vreme obilazila lekare i na kraju je konstatovano da joj je organizam napao razarajući virus. Ona je pre toga osećala tegobe u vidu gušenja, nervoze i uzemirenosti, što je smatrala posledicom napornog rada i stresa, zbog čega su lekari u početku sumnjali da ima problem sa štitnom žlezdom.

Mirzu favorizovali zbog ČoleTakmičar Mirza Selimović (23) iz Srebrenika najzapaženiji je od svih protivnika. On je tokom takmičenja najviše izvodio pesme pop pevača, a najviše su ga poredili sa Zdravkom Čolićem, čije je pesme često birao. Mirza je od žirija dobijao najlepše komentare jer je pevao bez greške i svi su govorili da je favorit. On je jednom prilikom izjavio da je pop muzika njegov pravac i da ga nikad neće promeniti, a u Bosni i Hercegovini ga zovu Čola 2.

http://www.youtube.com/watch?v=vVWlyMa9_nM#t=72

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track