(FOTO) MINA JOKSIMOVIĆ DOBILA KONKURENCIJU: Fatalna Bjelina kći!
Foto: Facebook

Liči na mamu Maju

(FOTO) MINA JOKSIMOVIĆ DOBILA KONKURENCIJU: Fatalna Bjelina kći!

Stars -
Na Fejsbuk stranici već ima 3.000 pratilaca, a volela bi da se bavi glumo9m, a tata se protivi
1 / 4 Foto: Facebook

Mina Bjelogrlić, ćerka našeg glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića, izrasla je u pravu lepoticu i već slava muška srca i budi zavist kod nežnog pola.

U to su se uverili i svi oni koji su aktivni na društvenim mrežama gde Mia ćesto postavlja svoje slike. Na Fejsbuk stranici već ima 3.000 pratilaca. Bjelina mezimica veoma liči na svoju majku Maju, koja je bila manekenka i koja je pre udaje radila u Parizu i krasila svetske magazine El i Mari Kler.

Mia je završila Treću beogradsku gimnaziju sa odličnim uspehom i uskoro bi trebalo da odluči šta će da studira. Glumac je protivnik ćerkine želje da se javno eksponira iako je kao devojčica imala epizodnu ulogu u seriji "Pozorište u kući".

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Mia voli da se slika i da fotografije objavljuje na društvenim mrežama. Jedno vreme je intenzivno razmišljala da se bavi glumom, ali se Bjeli ta ideja nije dopala jer smatra da je to težak poziv za žene", rekla je jedna drugarica Bjeline ćerke.

Bjelina ćerka odlično govori engleski jezik, svira gitaru i klavir i uživa u noćnim izlascima.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Podsetimo, i ćerka Željka Joksimovića izrasla je u pravu lepoticu i voli da se fotografiše i svoje slike objavljuje na društvene veze. Mina Joksimović svojim provokativnim fotografijama dovela je u neoumicu mnoge jer nimalo ne podseća na devojčicu koje se svi sećaju. Puno je komentara o tome kako je Željkovoj mezimici pošlo od ruke da preko noći izraste u rasnu lepoticu, a ona je svima poručila da je na njoj sve prirodno.

(EPK/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track