MARE PO TREĆI PUT TATA: Ksenija Milošević rodila sina

Srećne vesti

MARE PO TREĆI PUT TATA: Ksenija Milošević rodila sina

Stars -
Ponosni roditelji sina će nazvati Vanja, a bivša članica ženskog pop sastava Bjuti kvins, oseća se odlično i porođaj je prošao u najboljem redu

Supruga Saše Miloševića Mareta, Ksenija, porodila se večeras u 20 časova i 20 minuta u Gradskoj bolnici u Beogradu i na svet donela zdravog dečaka.

Srećnu vest podelila je najpre sa prijateljima na društvenoj mreži Fejsbuk objavivši pesmu Olivera Dragojevića "Ključ života".

Ponosni roditelji sina će nazvati Vanja, a bivša članica ženskog pop sastava Bjuti kvins, oseća se odlično i porođaj je prošao u najboljem redu.

"Nikada ništa lepše i čarobnije nisam doživela. Porodila sam se prirodnim putem, a dr.Mitrović i anesteziolog dr.Stefanović su zaslužni što ću ovo pamtiti zauvek kao najlepše iskustvo . Želela bih da svi dožive ovu sreću", rekla je ponosna mama.

Njen suprug, proslavljeni kompozitor, tekstopisac i aranžer Saša Milošević Mare, sa svojim prijateljima i familijom proslavlja rođenje svog, trećeg po redu deteta. Među zvanicama, osim najbližih članova porodice i prijatelja, našao se i njihov venčani kum Andrija Milošević, pevač Dejan Matić i mnogi drugi.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track