(FOTO) OVAKO ČUVAJU ĐOKOVIĆE: Novak i Jelena doleteli iz Nice, predsedničke mere obezbeđenja!
Foto: Kurur Damir Dervišagić I Cile

Opsadno stanje u Crnoj Gori

(FOTO) OVAKO ČUVAJU ĐOKOVIĆE: Novak i Jelena doleteli iz Nice, predsedničke mere obezbeđenja!

Stars -
Na desetine policajaca i privatnog obezbeđenja juče nadgledalo aerodrom u Tivtu i sprečavalo medije da slikaju Novaka i Jelenu kad su sa roditeljima izlazili iz aviona
1 / 12 Foto: Kurur Damir Dervišagić I Cile

Na aerodromu u Tivtu juče je bilo pravo opsadno stanje zbog dolaska budućih mladenaca Novaka Đokovića i Jelene Ristić, koji su u popodnevnim časovima sleteli iz Nice privatnim avionom. Naime, tokom celog dana smenjivalo se na desetine specijalaca i privatnog obezbeđenja koju su na sve načine pokušali da spreče da mediji slikaju sletanje na pistu slavnog tenisera i njegove verenice, koji će sudbonosno „da“ izgovoriti u četvrtak na Svetom Stefanu.Ekipa Kurira, koja se nalazi na licu mesta, razgovarala je sa zaposlenima na aerodromu, koji su u nekoliko navrata rekli da se ovakve mere obezbeđenja nisu sprovodile ni kad su u Crnoj Goru dolazili predsednici drugih država.

- Rigorozne su mere i ne mogu vam ništa reći. Kao što vidite, svuda je obezbeđenje i oni će sleteti ako bude sve po planu u večernjim časovima. Po njih će na pistu doći blindirana vozila koja su već parkirana na aerodromu - rekao je jedan od radnika na aerodromu u Tivtu, koji je zamolio da ga ne slikamo i ne imenujemo.Oko 16 časova redovnim letom iz Beograda stigao je pevač Miroslav Ilić, koji će na svadbenom veselju svojim glasom zabavljati mladence i goste. - Drago mi je što sam deo te lepe priče i što je Novak izabrao da mu baš ja pevam na najvažniji dan u životu. Ja sam jedan od njegovih najiskrenijih fanova, a uzgred smo i mnogo dobri prijatelji. Ne mogu ništa da pričam, on je taj koji će vam sve reći. Mnogo sam srećan, a polomićemo sve čaše od kristala - rekao je Miroslav za Kurir.

Vrhunski dizajnJELENA U VENČANICI VERE VONGKako Kurir nezvanično saznaje, buduća gospođa Đoković će sudbonosno „da“ proslavljenom sportisti izgovoriti u kreaciji čuvene Vere Vong. Dizajnerka u čijim su se luksuznim kreacijama na večnu ljubav zaklele mnoge holivudske dive bila je prošle godine jedna od gošći na humanitarnoj gala večeri koju su budući supružnici upriličili u Londonu, te se pretpostavlja da će Jelena poneti upravo njen model. Izvor blizak mladencima otkriva da će venčanica biti bela, sa etno-motivima.Slavlje za prijateljePORODICA RISTIĆ PRAVI POSEBNU SVADBU 19. JULAPorodica buduće mlade Jelene Ristić odlučila je da organizuje posebno svadbu 19. jula u Beogradu za sve svoje prijatelje i porodicu koje u četvrtak neće moći da ugoste na Svetom Stefanu. Na ovome je, kako saznajemo insistirala Jelenina majka, a svečani ručak biće upriličen u jednom restoranu na Avali. Detalji ovog slavlja, kao i to da li će se na njemu pojaviti mladenci, nisu poznati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja