Ivana Banfić: Živeo moj celulit!

Ne bori se protiv prirode

Ivana Banfić: Živeo moj celulit!

Stars -
Hrvatica je juče primila poziv od novinarke koja je htela njenu izjavu na temu fotografija na kojima se vidi da ima celulit... Evo šta je Ivana napisala

Pevačica Ivana Banfić je odlučila da olakša posao novinarima koji obrađuju temu lepote i na svom fejsbuk profilu napisala šta misli o činjeici da ima celulit iako redovno vežba..

Hrvatica je juče primila poziv od novinarke koja je htela njenu izjavu na temu fotografija na kojima se vidi da ima celulit... Evo šta je Ivana napisala:

"Upravo me nazvala jedna novinarka i sva uplašena kako će me to pitati, ja joj velim ok pitajte me, što je bilo? A ona kaže: Izašla vam je slika u Srpskim medijima gde vam se vidi celilit, pa kako to, pa vi vežbate? Kava sramota, zamislite, ja žensko pa da imam celulit.. pa kome je to važno u životu. Da , naravno da imam celulit i volim svoj celulit, prirodan je i moj je. Moj mili i dragi celulit.. Ko se uopšte setio da je to nešto čega se treba sramiti, kozmetička industrija koja zarađuje na nama ženama, jer besomučno se borimo protiv nečega što nam je priroda dala. Samo zato jer je to neko tako rekao i moramo sve biti savršene i glatkih nogu. Da ja sam savršena sa svojim celulitom i bez njega, apsolutno mi je isto imala ga ili ne imala, bila mršava ili debela, volim se takvu kakva jesam. Najvažnija stvar u životu je biti slobodan, a sloboda je prihvatiti sebe kakav jesi sa svim svojim vrlinama i manama. Živeo moj celulit".

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track