PRVI TRUBAČ SVETA: Ženi se Dejan Lazarević!
Foto: KURIR

Staje na ludi kamen

PRVI TRUBAČ SVETA: Ženi se Dejan Lazarević!

Stars -
19. jula ženi se ovaj majstor trube. Njegovo srce zarobila je Nevena Ivanović

Hiljade devojaka uzdisale su u Guči za zgodnim Dejanom Lazarevićem. I ove godine najbolji trubač na svetu sviraće na saboru, ali s burmom na ruci.

Naime, 19. jula ženi se ovaj majstor trube. Njegovo srce zarobila je Nevena Ivanović.

"Na svadbi će svirati moji veliki prijatelji iz orkestra Dejana Jevđića. Oni su sjajni momci i napraviće pravi trubački spektakl. Ne mogu da poričem, imam tremu. Nikada nisam razmišljao kako je mladoženjama dok mi sviramo. Sigurno su presrećni zbog toga što srce daju voljenoj ženi, ali sada znam da je trema gora nego pred koncert. Kao neko ko je čitav život posvetio trubi, mogu da kažem da će biti bakšiša za kolege", sa osmehom priča budući mladoženja.

Nevena i Dejan upoznali su se pre šest godina. Nedavno je mlada Požežanka završila fakultet, a Dejan je odmah odlučio da je zaprosi. Uz zvuke trube, kako bi drugačije.

"Pred matičarem će nas biti troje, pošto je Nevena u petom mesecu trudnoće. Kada sam čuo da je trudna, verujte, niko nije bio srećniji od mene. Odlučili smo da venčanje pravimo pre Guče jer svake godine tamo nastupam i imam mnogo obaveza. Hoću da, zadovoljan i ispunjen, krenem na najveću trubačku feštu. Obećavam sjajnu svirku jer sada imam motiv više", priča Dejan.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja