RASPALI SE DOKTORI: Tri člana napustila grupu i Kristinu Kovač
Foto: Marina Lopičić

Kristina Kovač ponovo piše

RASPALI SE DOKTORI: Tri člana napustila grupu i Kristinu Kovač

Stars -
Stavljena je tačka na grupu Doktori kojoj je ona bila mentor tokom trajanja muzičkog takmičenja X Factor

Raspali se "Doktori"!Pevačica i bivša članica žirija muzičkog takmičenja "X Factor", Kristina Kovač, otkrila je na svom Facebook fan klubu da je na grupu "Doktori", koja je napravljena u toku emisije, stavljena tačka. Kristinino otvoreno pismo vam prenosimo u celosti.

"Dragi svi, iako znam da će ovo izazvati novi talas razvlačenja po medijima, osećam kao svoju obavezu da vas obavestim da, nakon višemesečnog truda da pokrenem karijeru Doktora, a na moju ogromnu žalost, grupa Doktori više ne postoji.

U mom trudu da im obezbedim šansu za uspešnu karijeru sam dogurala do ponude jedne od vodećih svetskih diskografskih kuća (sa predstavništvom u Srbiji i regionu) da Doktori potpišu ekskluzivni ugovor za snimanje singla/sa opcijom albuma koji bi ta kuća finansirala i tretirala kao svoj br. 1 prioritet.

Foto: X Factor
Foto: X Factor

Dugujem vama, njihovim fanovima, objašnjenje toga kako je došlo do raspada benda.Jedan od članova napustio je bend odmah nakon završetka X faktora, bez ikakve želje da nastavi dalje, čak i kada je znao kakva šansa se bendu pruža sa ovom internacionalnom kompanijom. Drugi član je u nekom trenutku, po mojoj, i proceni ostatka benda, počeo da se ponaša u neskladu sa činjenicom da je deo benda, stavljajući svoje interese ispred interesa benda, i ja sam, priznajem, na osnovu svog dosadašnjeg iskustva u muzičkom poslu sama rekla da ja sa njim više neću raditi. Uprkos svemu tome, diskografska kompanija je i dalje bila voljna da radi, i da pristupi razgovorima i pregovorima o potpisivanju ugovora sa ostatkom grupe Doktori.

Bez obzira na tu srećnu okolnost, treći član mi je juče saopštio da njemu to ne deluje kao dobra ideja, i da se on posvećuje radu na svojoj pesmi, i svojoj solo karijeri.

http://www.youtube.com/watch?v=vdamHve0z-c

Ja moram da vam kažem da sam jako tužna zbog svega ovoga, pa i razočarana.

U svom odnosu prema Doktorima i radu sa njima uvek sam imala interes grupe na prvom mestu, uložila sam apsolutni maksimum u rad sa njima na X faktoru, verovala u njih, podržavala ih, odvajala nenormalno mnogo vremena da im osmislim vokalne aranžmane, da ih spremim za šou, iskreno, više nego ijedan drugi mentor.Krivo mi je što su neiskustvo i neka vrsta nerealnog sagledavanja stvari odneli primat nad šansama kakve se događaju jednom u životu. Naročito mi je krivo zbog poslednja dva člana koja su, po mom mišljenju, ujedno bila i najradnija, najvrednija, najrazumnija i, u odnosu prema radu i meni, najkorektnija dva člana.

Svim momcima želim uspešne karijere, da ne zapostave svoj talenat, da rade vredno, da vuku pametne poteze. I da brzo uče, trebaće im. A sa nekima od njih, verujem, još ću sarađivati, sa velikim zadovoljstvom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track