Goca Tržan: Udaću se tajno, a posle venčanja napraviću žurku!
Foto: Damir Dervišagić

Staje na ludi kamen

Goca Tržan: Udaću se tajno, a posle venčanja napraviću žurku!

Stars -
Volela bih da ne pravim nikakvu svadbu, već samo žurku za najbliže prijatelje, i to bez žive svirke, samo sa di-džejom, rekla je pevačica

Pevačica Goca Tržan spremna je za drugi brak. Na ludi kamen staće sa 14 godina mlađim bubnjarem Rašom Novakovićem , ali bez zvanica. Venčanju će prisustvovati samo kumovi.

"Najviše bih volela intimno venčanje, da se samo nas dvoje potpišemo i da to niko zna", kaže pevačica. Posle venčanja ona i njen izabranik Raša Novaković organizovaće žurku sa di-džejom.

"Stalno smo na točkovima. Nigde se ne zadržavamo. Posle nastupa, odmah krećem nazad za Beograd. Spavaću u kombiju, moram što pre da se vratim jer mi je najvažnije da budem sa ćerkom. Ona će opet ići na Hrvatsko primorje s mojim roditeljima, a ja ću je s Rašom posećivati", kaže Goca.

Pevačica se osvrnula i na period koji je provela po sudovima boreći se za povećanje alimentacije za sedmogodišnju naslednicu Lenu, ali je najavila i nove tužbe.

"Na sudu sam dobila bivšeg muža. Tužiću i sve koji objavljuju fotografije moje maloletne ćerke bez moje saglasnosti, a ja sam njen jedini staratelj. Takođe sam tužila i banku u kojoj sam podigla stambeni kredit na 25 godina. Kako su mi podizali kamatu i kako je moja rata za stan skočila sa 300 na 500 evra, pridružiću se grupi građana koja će tom „kamataškom sistemu“ stati na put", odlučna je pop pevačica.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track