MORSKI PAPARACO: Slavuj iz Mrčajevaca ljubi ko da je na medenom mesecu!
Foto: Damir Dervišagić

Miroslav Ilić se udvarao svojoj ženi

MORSKI PAPARACO: Slavuj iz Mrčajevaca ljubi ko da je na medenom mesecu!

Stars -
Poznati pevač papreno platio ležaljku i suncobran na Svetom Stefanu, posle čega se poput tinejdžera mazio i ljubio u plićaku sa svojom lepšom polovinom
1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Miroslav Ilić i ovog leta odmara se sa suprugom Gordanom na Crnogorskom primorju u Pržnom, gde ga uveliko svi oslovljavaju sa „domaćine“. Međutim, kako bi izbegao brojne paparace, čuveni slavuj iz Mrčajevaca pokušao je da se sakrije na Kraljičinoj plaži, koja se nalazi u okviru Svetog Stefana, ali mu to nije pošlo za rukom.

Po svemu sudeći, pevač je dobro zaradio kada je pre dve nedelje pevao na svadbi Novaka i Jelene Đoković, pa mu nije bilo žao da za dve ležaljke i suncobran iskešira čak 70 evra.Čim su se smestili, pevač je euforično uleteo u vodu i pokazao da uprkos godinama ima dobru kondiciju i vitku liniju, a za njim je krenula i supruga, koja se skinula u jednodelni kupaći kostim. Poput zaljubljenih tinejdžera, oni su se sve vreme držali za ruke, mazili se i uživali u plićaku, kao da su na početku veze.

Ipak, možda je Ilić predosetio da je na meti naših paparaca, pa je hteo da pokaže kako je za razliku od ostalih kolega on veran samo jednoj ženi.Legendarni pevač će sa ženom na moru provesti dve nedelje, posle čega će se vratiti nastupima i obavezama vezanim za snimanje novih pesama, koje planira uskoro da objavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track