Silvana: Ponavljajte i pamtite Luisove reči
Foto: Zorana Jeftić

Sećanje

Silvana: Ponavljajte i pamtite Luisove reči

Stars -
Ne tražim ništa više no da moj sin provodi sa mnom isto onoliko vremena koliko sa majkom i da dete uvek bude sa jednim od roditelja ako je drugi roditelj sprečen

Navršavaju tri godine od tragične pogibije legendaranog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa, u čiju smrt i dalje ne mogu da poveruju njegova porodica, rodbina i prijatelji.

Njegova supruga Silvana, koja sa Luisom ima troje dece Andreja, Sergeja i Elu Mitu, jedino želi da se pevačeve najbolje reči ne zaborave i da ih ove godine svi ponovimo.

"Ja sam zamolila sve koji su mi zvali da ove godine naprave mali osvrt na Ljubišu, na njegov lik i na sve ono što je radio. Mnogo bi mi više značilo da se neke njegove reči ponovo pojave u novinama i da ih pročitamo nego da ja nešto kažem. Ove godine smo odlučili da tako bude, a sledeće ćemo već videli. Ima dosta njegovih rečenica koje su svima ostale u sećanju, pa vas molim da napravite jedan osvrt na to", izjavila je Silvana".Podsetimo radi, Ljubiša Stojanović Luis nastradao je pre tačno tri godine u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu između Bačke Topole i Novog Sada, kod naselja Feketić. Nesreća se dogodila kada je Ljubiša Stojanović „krajslerom“ prešao u suprotnu kolovoznu traku i sudario se sa „fordom“ mađarskih registarskih oznaka, koji je dolazio iz suprotnog smera.

Za sobom je ostavio suprugu Silvanu, sinove Andriju i Sergeja i ćerku Elu Mitu, ali i Maju, Miću i Marka, decu iz brakova sa Nevenkom i Dubravkom.

http://www.youtube.com/watch?v=eaipyYgy4xs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track