Sindi ubola viljuškom advokata bivšeg muža!
Foto: Damir Dervišagić

Modelsica izvređala porodicu bivšeg supruga

Sindi ubola viljuškom advokata bivšeg muža!

Stars -
Nakon informacije da je fizički napala oca svoje ćerke, Ivana Stamenković obelodanila da bivši svekar godinama vara svoju ženu i da ga ona trpi samo zbog para

Ivana Stamenković Sindi je, nakon priče da je tukla bivšeg supruga Nikolu Pavlovića, osula paljbu po njemu i njegovim roditeljima. U kratkom saopštenju koje je objavila na svojoj Fejsbuk stranici bivša članica grupe Models je demantovala da je fizički nasrnula na Nikolu i obelodanila da njegovi roditelji do sada ni dinara nisu dali svojoj unuci Petri.- Jadan moj bivši muž od metar i 93 cm i 100 kg, zamalo ga nisam „prebila“ ja sa 50 kg! A ja, koja imam uredno sve dokaze za nasilje u porodici, tri godine nikome ništa. Jadni njegovi roditelji iz ugledne porodice, u kojoj majka trpi i ćuti, zbog para njegovog tate, a istog ne može da gleda očima, i to da joj muž tri godine živi s drugom ženom. A bivša snajka im sponzoruša, jer je ostavila njihovog sina i nije htela da trpi prevare, uvrede i batine i ne ugleda se na njegovu „uzornu“ mamu - napisala je Sindi i dodala da, za razliku od njih, ne glumi intelektualca.- I nisam kupila diplomu Megatrend univerziteta kako bih se predstavljala kao diplomirani ekonomista. Kakva je to zemlja u kojoj ne mogu da se zaštitim od „uglednih“ bolesnika i psihopata na položajima?! Zemlja u kojoj su poremećene osnovne moralne vrednosti! Daje se 200.000 evra za izgradnju crkve da bi im Bog oprostio grehe, a za unuče nula dinara, jer hoće da unište majku deteta. Majci ne trebaju vaše jadne pare. Ja sam majka deteta i nećete me uništiti! Biću i dalje lepa, dobra i pravična, a to će pobediti ružnoću, zlo i pakost vašu - napisala je Ivana.Nakon šokantne Sindine izjave pozvali smo Nikolu Pavlovića, koji je, za razliku od bivše supruge, bio poprilično suzdržan.- Ne mogu da se spuštam na taj nivo i da takve stvari komentarišem. Ja vas razumem, ali ne mogu da shvatim da prenosite svakakva pisanija nekih javnih ličnosti - reko je kratko Pavlović.

Bivši muž...Nikola Pavlović
Bivši muž...Nikola Pavlović

Zbog deteta Pred licem pravde SINDI VILJUŠKOM UBOLA ADVOKATADragan Krajnović, advokat Nikole Pavlovića, tužio je Ivanu Stamenković jer ga je na jednoj privatnoj zabavi napala da hoće da joj otme dete. Kad joj je on odgovorio da samo radi svoj posao, Sindi ga je pred svima opsovala, a onda mu je zabola viljušku za roštilj u rame!U izjavi za Kurir Krajnović je na indirektan način potvrdio da će se uskoro suočiti sa Sindi pred licem pravde.- Žao mi je, ne bih ništa mogao da vam kažem o predmetu, a vi ste spretan novinar, proverite u sudu i tamo ćete dobiti pravu informaciju - istakao je Nikolin advokat, na šta je Sindi za naš list uzvratila vrlo oštro.- Zbog psihičkog maltretiranja mene zakon treba da štiti, a ne da ja dajem komentare. Draganu Krajnoviću auto nije dizan u vazduh bez razloga, on se bavi prljavim radnjama, a za lažne optužbe će i dotični odgovarati - istakla je Ivana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track