(FOTO) Mira Karanović i Kaja Žutić kao od majke rođene!

Poznate glumice gole šetale po Adi Bojani

(FOTO) Mira Karanović i Kaja Žutić kao od majke rođene!

Stars -
Žulja ih kupaći Koleginice Mirjana i Katarina odmor provode u Crnoj Gori, a skoro svakog dana odlaze na nudističku plažu kod Ulcinja
1 / 2 Foto: Ivan Grujić Na Dlanu

Kad na Adi Bojani nema Katarine Radivojević, kolo vode njene iskusnije koleginice Mirjana Karanović i Katarina Kaja Žutić.Zvezde srpskog glumišta već nekoliko dana borave u Crnoj Gori na omiljenoj destinaciji - nudističkoj plaži. One se i ne trude da ostanu neprimećene, pa tako gole šetaju plažom i kupaju se u moru. S obzirom na to da su njih dve i te kako popularne, njihov dolazak na Adu Bojanu nije prošao nezapaženo, pa su ih paparaci uslikali kao od majke rođene.

Mira, iako se polako bliži šestoj banki, ima veoma zgodno telo, što je i pokazala bez ičega na sebi. Iako ne voli da nosi kupaći na moru, profesorka i dekan na jednoj privatnoj umetničkoj akademiji veoma vodi računa da je od jakog sunca ne udari sunčanica, pa na glavi uvek ima maramu.

I ćerka Svetlane Bojković uživa na Adi Bojani, i to u muškom društvu. Njen dečko ne šeta nag, a Kaja s golotinjom nema problema. Kamere su je uhvatile kako trčka po plaži, dok se njen mlađani pratilac krije ispod suncobrana. Za razliku od Karanovićke, Kaja ima malo problema s linijom, a na plaži se jasno videlo da je pustila stomačić.

Katarini Žutić na moru društvo pravi mlađi muškarac koji se nije skinuo
Katarini Žutić na moru društvo pravi mlađi muškarac koji se nije skinuo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja