UZVRAĆA UDARAC: Marijana o raskidu sa Nemešom!
Foto: Facebook

Besna

UZVRAĆA UDARAC: Marijana o raskidu sa Nemešom!

Stars -
Dok Nemeš preti da će svi koji nešto ružno kažu o Marijani imati posla sa njim, ona pak, bez dlake na jeziku, iznosi svoj stav o raskidu

Marijana Kovačević i Nikola Nemešević, par koji je počeo vezu u rijalitiju "Veliki brat 4“, nakon tri godine prekinuo je romansu, a Marijana se tim povodom oslasila na Fejsbuku.

Naime, dok Nemeš preti da će svi koji nešto ružno kažu o Marijani imati posla sa njim, ona pak, bez dlake na jeziku, iznosi svoj stav o raskidu.

"Svim pi***cama koje nemaju svoje živote: Da, uzivala sam, osećala sam se voljeno...da, kraj je...ne, ne bi se vratila bivsem, hvala....ne, nije mi do para, moj izbor između lika s 5.000 evra mesečno i studenta bio je očigledan..da, mislila sam na dete, ona je ionako bila samo moja želja al' to niko ne zna...ostatak pročitajte u mojoj knjizi...ako već toliko dangubite da još uvek komentarišete mene ovako nebitnu...a šta je s ratovima, krizama...", napisala je Marijana na svom Fejsbuku.

Podsetimo, par se upoznao u rijaliti šou Veliki brat 2011. godine. Iako je Marijana tada bila u braku s pomorcem Ivanom, kamere joj nisu smetale da ga prevari sa Nemešom, studentom operskog pevanja, i da imaju seks. Zbog Nemeša se razvela, a ćerka Korina (5) živi s njom. Marijana se zbog Nemeša preselila u Beograd gde su zajedno živeli. Vodili su veoma buran i aktivan noćni život, a nekoliko puta su raskidali i mirili se.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track