Miroslav Ilić: Porodica mi je premrla kad me je pogodila raketa
Foto: Zoran Šaponjić

Pevač o nezgodi na koncertu u Guči

Miroslav Ilić: Porodica mi je premrla kad me je pogodila raketa

Stars -
Na kraju nastupa krenuo je vatromet i jedna raketa me je, dok je padala, udarila u desno rame. Sve se dogodilo brzo i neočekivano, moglo je biti mnogo gore, rekao je Miroslav

Miroslav Ilić, koga je u nedelju veče u rame pogodila raketa ispaljena u okviru svečanog vatrometa povodom zatvaranja 54. Sabora trubača u Guči, kaže za Kurir da se dobro oseća.Pevač je ispričao kako je došlo do incidenta i kako je reagovala njegova porodica.- Ništa strašno se nije dogodilo, sve se emitovalo na televiziji. Na kraju nastupa krenuo je vatromet i jedna raketa me je, dok je padala, udarila u desno rame. Sve se dogodilo brzo i neočekivano, moglo je biti mnogo gore. Srećom pa sam služio vojsku i znam kako je kad te napadaju. U trenutku kad je eksplodiralo, dobro sam reagovao i nisam se uplašio. Binu sam napustio sasvim normalno i trudio se da ostanem tu do poslednjeg trenutka - istakao je Miroslav i dodao da se njegova porodica uplašila za njega.- Normalno je da su se zabrinuli, ali čim su me ugledali, videli su da sam dobro. Upravo nosim odelo na hemijsko čišćenje, ali ne zbog petarde nego zbog znoja. Preznojio sam se dok sam pevao, baš je bilo vruće - kaže Miroslav.On je, inače, u Guči pred oko 15.000 ljudi održao koncert, na kojem su svi igrali i pevali njegove najveće hitove.(M. D.)

54. Sabor trubača u brojkamaPOPIJENO 500.000 LITARA PIVAViše od 400.000 saboraša, koliko ih je bilo u Guči po procenama organizatora, tokom svih pet dana popilo je pola miliona litara piva, a pojedeno je najmanje 30.000 porcija svadbarskog kupusa. Koliko je prasića i jagnjića pojedeno, znaju samo domaćini iz okolnih sela, koji ove godine zadovoljno trljaju ruke. Videlo se to ove godine u Guči na svakom koraku, šatre nikad nisu bile punije i nikad se više nije jelo i pilo. Saobraćajna policija kontrolisala je ove godine na putevima oko Guče 7.686 vozila, zbog alkohola je iz saobraćaja isključeno 298 vozača, a njih tridesetak moralo je na trežnjenje.(Z. Š).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track