HALID BEŠLIĆ: Dačić je veoma muzikalan i simpatično peva!
Foto: Marina Lopičić I Beta

Dopada mu se kad izvodi Miljacku

HALID BEŠLIĆ: Dačić je veoma muzikalan i simpatično peva!

Stars -
Pevač će 22. avgusta nastupiti na "Gospojini" u Novom Bečeju, a na repertoaru biće nezaobilazna "Miljacka"

Pevač Halid Bešlić pohvalio je ministra Ivicu Dačića da veoma lepo izvodi njegovu pesmu "Miljacka".

Pevač kaže da se trudi da uprkos brojnim koncertima nađe dovoljno vremena za unuke, koje je nedavno dobio.

"Desilo se ono što sam želeo najviše u životu - dobio sam unučiće! To što, s druge strane, to što radim kao mladić neće me sprečiti da im se posvetim na pravi način. Ljudi me traže, putujem, radim, pevam... Dobro je kada ima posla. Obično radim vikendom, a ostalih dana sam kod kuće. Navikli smo, tako godinama živimo", rekao je Halid.

On je rekao da rado peva publici i da će na "Gospojini" na kojoj uskoro treba da nastupi, dati sve od sebe, kao i uvek.

Halid, foto Kurir
Halid, foto Kurir

"Zvali su me i pre sedam-osam godina, ali bio sam zauzet. Kada se popnem na binu, nikada ne znam šta ću pevati. Pevam svoje hitove, imam ih dosta, ali ne mogu na svakom koncertu iste pesme da pevam", smatra pevač.

Za ministra Dačića je imao samo reči hvale. "Imao sam priliku da ga upoznam, da se družimo i da zajedno zapevamo. Veoma je muzikalan i simpatično peva. On od svih političara koje sam čuo najbolje peva", smatra ova muzička legenda.

Da li postoji neka vaša pesma koja je toliko emotivna da biste mogli da se rasplačete dok je pevate? "Te pesme ne pevam na koncertima. Ne bih da otkrijem o kojim pesmama je reč".

Kako objašnjavate to što su vaše pesme izuzetno popularne i kod mlađe publike? "Poslednjih petnaestak godina promenio sam stil. Moje pesme su etno-pop, a mlada raja voli to da sluša."

Koji koncerti su vam najdraži? "Ne mogu da kažem koji mi je koncert najdraži. Trenutno najviše nastupam po bivšoj Jugoslaviji, zapadnoj Evropi, Americi i Australiji. Mada, imam nastupe i u Dubaiju i Kataru."

Ivica Dačić, foto Kurir
Ivica Dačić, foto Kurir
http://www.youtube.com/watch?v=WXFOP5ISXxQ

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track