SEKSI: Jelena Kostov se kupala i sunčala našminkana!
Foto: Damir Dervisagić

Pevačica pokazala guzu na bazenu

SEKSI: Jelena Kostov se kupala i sunčala našminkana!

Stars -
Zvezda Granda pre gostovanja na jednoj televiziji svratila do sportskog kompleksa da se rashladi u vodi
1 / 3 Foto: Damir Dervisagić

Jelena Kostov ovog leta toliko radi da nije stigla ni pošteno da se osunča! Jeste da joj često ni vreme nije išlo na ruku, ali i kad bi naleteo neki sunčan dan, njene brojne obaveze ne bi joj dozvolile da se izležava na plaži.

O moru je Jeca ove godine samo maštala, jer i kad bi imala neku tezgu na Crnogorskom primorju, odmah nakon nastupa morala bi nazad u Srbiju, gde je već imala ugovorene svirke.

Kako je sunce nije gledalo, tako je mlada pevačica ostala poprilično bela, čak i ako bi koji put zavirila u solarijum. Zato joj je nedavno, kad je temperatura u Beogradu dosegla svoj maksimum, pukao film i ona je na putu za jednu televiziju na kojoj je gostovala svratila na bazen. Nije je bilo briga što se spremila za emisiju i imala na sebi ful šminku i frizuru! Kostovka je poželela da izgluvari bar dva sata i uhvati koliko-toliko boje na jutarnjem suncu. Nije je čak ni zanimalo da li će joj se neko smejati što je na bazen došla skockana kao za grad, već je nabacila cvike i prepustila se uživanju. Sva sreća pa je u kolima imala kupaći kostim, s obzirom na to da reklamira jedan poznati brend, pa nije morala da se skvasi baš u odeći.Sumnjamo da bi joj to i dozvolili na ekskluzivnom mestu s bazenom i ostalim sportsko-rekreativnim sadržajima na Senjaku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja