AFERA FRIŽIDER: Dijanin je pun, Trivan nema para da ga napuni!
Foto: Fejsbuk

Siroma'

AFERA FRIŽIDER: Dijanin je pun, Trivan nema para da ga napuni!

Stars -
Ono kad ti stigne nov frižider pre plate, pa nemaš da ga napuniš, napisao je Boris Trivan na Fejsbuku

Poznati kolumnista Boris Trivan, iskoristio je još jednu priliku da se našali na račun domaćih zvezda.

Ovoga puta, "žrtva" je bila pevačica u usponu, Dijana Janković, čija je slika pored prepunog frižidera ovih dana preplavila internet.

Naime, Trivan, kome je izgleda stigao novi frižider, postavio je na svoj Fejsbuk profil svoju sliku u iscepanoj majici i pored praznog frižidera i iskoristio je da se našali na pevačicin, ali i na svoj račun. U komentaru iznad slike, napisao je "Ono kad ti stigne nov frižider pre plate, pa nemaš da ga napuniš. :(", aludirajući na bogatstvo Jankovićeve.

Pozvali smo Trivana za komentar, na šta nam je on odgovorio: "Je l' realno da me zovete zbog šale na Fejsbuku? Aman ljudi, više ne sme čovek ni na svoj račun da se našali, a da ne ispadne neki problem. Čak ne razumem ni šta je toliko sporno u vezi sa tom Dijanom Janković? Pa dobro, žena ima i lift i Fendi trosed i Versaće vazu i pepeljaru za goste, pa eto, ima i pun frižider! Mo'š misliti! Samo je u Srbiji sramota biti bogat. Koliko znam, nit' je prevarila nekog, nit' je ukrala kome. Bolje da se bavite njenim radom, nego privatnim životom. Njen rad doduše ne bih komentarisao, tu sam davno rekao šta sam imao," kroz smeh je rekao Trivan.

Boris Trivan je programski direktor Instituta za digitalne komunikacije, a javnosti je poznat kao tvorac lika Pokojne Mileve na društvenim mrežama i kolumnista u nekoliko medija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja