(FOTO) SEKSI MAME SRPSKE ESTRADE: Od njih su nasledile zanosna tela!
Foto: Kurir

Atraktivne

(FOTO) SEKSI MAME SRPSKE ESTRADE: Od njih su nasledile zanosna tela!

Stars -
Naše poznate dame svojom pojavom na javnoj sceni oduzimaju dah, a za to su najviše zaslužne njihove majke
1 / 3 Foto: Instagram

Pevačice sa naše estrade privlače pažnju svojim atraktivnim izgledom gde god da se pojave. Međutim, njihove mame izgledaju još atraktivnije.Kada se pojavila na estradi mnogi su se pitali na koga je Ana Nikolić nasledila zgodno telo. Nakon što je njena majka Miljana pokazala svoje slike sa plaže svima je bilo jasno.

Mama Ane Nikolić - Miljana
Mama Ane Nikolić - Miljana

Vesna Zmijanac važila je za seks simbol osamdesetih, a danas tu titulu preuzela je njena ćerka Nikolija Jovanović. Pre tri godine Vesna se podvrgla hirurškoj intervenciji, a tom prilikom se čak i fotgrafisala za naslovnu stranu jednog magazina. Nikolija od mame Vesne "pokupila" najbolje Sudeći prema fotografijama mame poznatih dama svakako mogu da pariraju svojim naslednicama prema izgledu.

Iako je u sedmoj deceniji života, poznata modna kreatorka Verica Rakočević ima liniju na kojoj bi joj pozavidele i mnoge mlađe devojke. Njena ćerka, Elena Karaman Karić uz pomoć redovnih treninga i strogog režima ishrane uspeva da održi vitku linuju, za koju je delom zaslužna i dobra genetika.

Folk pevačica Goca Božinovska ponosna je na to što njena starija ćerka Jelena Vučković pored toga što je odlučila da krene maminim stopama i fizički veoma podseća na nju. Neretko, Goca ističe da je veoma drago što je Jelena mnogo toga nasledila od nje.

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja