PO ZAKONU: Mrka ima pravo na dve žene!
Foto: Zorana Jeftić

Ne ostavlja suprugu

PO ZAKONU: Mrka ima pravo na dve žene!

Stars -
Iako se ovih dana šuška da će se Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić venčati, to se ipak neće dogoditi jer bivši ministar nema nameru da ostavi svoju zakonitu

Ovih dana, u medijima se pojavila informacija da Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta, koji su dve godine u vezi, planiraju da stanu na ludi kamen, ali kako nam je bivši ministar otkrio, od tog čina nema ništa jer ne planira da se razvede od zakonite supruge Dragane.

Naime, izvor blizak političaru rekao nam je da ovaj estradno-politički par želeo da svoju ljubav kruniše i brakom, ali da zakonita gospođa Mrkonjić odavno rekla da tu priču mogu da batale.

Gospodinu Mrkonjiću, očigledno, sedenje na dve stolice ne predstavlja problem, kao ni to da ima dve žene „sa dve strane zakona“, a za naš list je rekao da su priče o njegovom razvodu od žene netačne.

"Ja sam na sednici Skupštine i ne mogu mnogo da pričam. Nije istina to što ste čuli! Da vam kažem nešto, to oko razvoda su obične budalaštine i cela priča je jedna velika budalaština jer se ja ne razvodim", bio je kratak, ali jasan Mrkonjić.

Kako bismo razjasnili ljubavnu priču bivšeg ministra saobraćaja, kontaktirali smo i sa poznatim beogradskim advokatom, koji nam je objasnio da to što Milutin i Ana žive već dve godine u nevenčanoj zajednici, a što ujedno održava odnos i sa svojom zakonitom ženom, nije bigamija.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track