MEDENI MESEC POSLE 7 GODINA BRAKA: Katarina i Aleksandar uživali u saher torti u Beču
Foto: Damir Dervišagić

Nezaboravan provod

MEDENI MESEC POSLE 7 GODINA BRAKA: Katarina i Aleksandar uživali u saher torti u Beču

Stars -
Poznati par je u austrijsku prestonicu otputovao bez ćerke Julije, a boravak u carskom gradu ostao im je u nezaboravnom sećanju

Posle porodičnog odmora u turskom letovalištu Fetije, pevačica Katarina Sotirović i njen suprug košarkaš Aleksandar Rašić proveli su nekoliko nezaboravnih dana u Beču.

Poznati par je u austrijsku prestonicu otputovao bez ćerke Julije, a boravak u carskom gradu ostao im je u nezaboravnom sećanju iz više razloga. S obzirom na to da Katarina i Aleksandar nisu bili na bračnom putovanju posle venčanja, zbog profesionalnih obaveza košarkaša, putovanje u Beč, na sedmu godišnjicu njihovog braka, bio im je medeni mesec."Beč je predivan grad, koji na svakom koraku ostavlja bez daha. Ceo dan odvojili smo za obilazak dvorca Šenbrun i zoološkog vrta, koji je u sklopu ovog velelepnog zdanja. Obišli smo i palatu Belverdere, muzeje, galerije, kao i čuvenu katedralu u centru grada. Nismo propustili priliku da probamo ni čuvenu saher tortu, u hotelu "Saher"". Katarina pakuje kofere i već ovih dana sa ćerkicom putuje u Tursku, gde će se pridružiti suprugu. Saša je prošle godine igrao u Ankari, a ove sezone je potpisao ugovor sa klubom iz Konja, u centralnoj Anadoliji, gde će ostati do sledećeg leta.

(Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track