INDI VREDNO VEŽBA: Biću najbolja riba na estradi!
Foto: Facebook

Želi da smrša

INDI VREDNO VEŽBA: Biću najbolja riba na estradi!

Stars -
Sve prozivke koje je u poslednje vreme dobila na račun svog izgleda su urodile plodom pevačica Indira Aradinović Indy bacila na vežbanje

Pevačica Indira Aradinović Indi odlučila je da dovede svoju liniju do savršenstva, pa sada svakodnevno vežba sa majkom Ane Nikolić koja joj je i najveća podrška

Prema onome što smo saznali, Indy vežba u studiju kod mame pevačice Ane Nikolić, pa nas je zanimalo da li joj i Ana pruža podršku, kao što je to slučaj sa Sekom Aleksić koja joj je javno ponudila pomoć u vežbanju!?

"Prvo, da se razumemo, nisam počela da vežbam zbog drugih, nego želim da smršam isključivo zbog sebe. Mene te priče i prozivanja oko mojih kilograma apsolutno ne zanimaju. Sada sam odlučila da svoje telo dovedem do perfekcije i da izgledam kako sam nekada izgledala. A što se tiče koleginica, mnoge mi pružaju pomoć. Seka je to javno rekla, ali ima ih još koje veruju u mene i znaju da mogu da smršam i izgledam dobro, mada sam ja sebi i ovakva dobra. Baš dobra“, kaže Indy.

Kako smo saznali, Anina mama joj je najveća podrška, a poznata pevačica je sredila i problem sa hormonima koji je imala i u poslednjih mesec dana skinula sedam kilograma, što je svakako uspeh.

"Treniram svaki dan i nije mi teško. Malo mi je problem da ustanem ranije kada prethodnu noć pevam, ali ne odustajem. Jedino mi pada teško što devojka koja me trenira zna da bude toliko „teška“ da nekada poželim pobeći sa treninga, jer me slomi. Ipak, uvek izdržim i posle svakog treninga sam ponosna na sebe“, priča Indy sa osmehom na licu.

Iako smo insistirali da nam kaže da li iza ove njene odluke da smrša i da izgleda dobro, stoji i neka nova ljubav, jer znamo da je ona pokretač svega, Indy se samo zagonetno nasmejala i rekla da nema komentar na to pitanje.

(ebrčko.net)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track