Kristina: Stanija, kučko, je.em li ti sve!

Tuča u „Survajveru“

Kristina: Stanija, kučko, je.em li ti sve!

Stars -
Kristinu Bekvalac naljutilo što ju je Dobrojevićka oborila u igri. Starleta joj odbrusila: „Sad će kuja da ti objasni neke stvari“

Prštalo na sve strane.- Kujo jedna, je.em li ti sve! Sad ću da ti pokažem! - zavriskala je Kristina Bekvalac, toliko da je celo pusto ostrvo na Kostariki odjekivalo.Nasrnula je na Staniju Dobrojević, iznervirana što ju je starleta oborila na zemlju tokom jedne od igara u „Survajveru“, saznaje Kurir.- Ma nemoj, sad će kuja da ti objasni neke stvari. Ubiću te! - uzvratila joj je Stanija, da bi se onda dohvatile u klinč.Dobrojevićka je udarala pesnicama, a Kristina joj je uzvraćala grebanjem noktima.Grebala je i po licu i po leđima. Na „bojno polje“ utrčali su ljudi iz produkcije, koji su prekinuli krvavu bitku u bukvalnom smislu te reči. Fajterkama je ukazana medicinska pomoć, pošto su obe bile izranjavane.Pozvali smo ih da nam otkriju da li su se pomirile po povratku u civilizaciju, ali nisu želele ništa da govore, jer ih ugovor obavezuje da ne pričaju o rijalitiju.(D. D.)

Voli da se potučeInače, ovo nije jedina Stanijina tuča u „Survajveru“. Ona je, kako je objavljeno, već ukrstila pesnice s Plejbojevom zečicom iz Makedonije Aleksandrom Nakovom. A i pre odlaska u šou umela je da se pobije sa ženama. Za razliku od nje, Kristina do sada nije imala sličnih javnih ekscesa, ali poznato je da „ima tanak fitilj“ i da brzo plane.Stoga i ne čudi što su se baš njih dve dohvatile.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track