Najnovije vesti

Željko Joksimović piše muziku za film Vrati se, Zone za 30.000 evra!
Foto: Damir Dervišagić

Ponovo komponuje

Željko Joksimović piše muziku za film Vrati se, Zone za 30.000 evra!

Stars
On nam je sada najvažniji saradnik na projektu, navodi Jug Radivojević

Joksimović novi je član ekipe filma Juga Radivojevića „Vrati se, Zone“.Pevač i kompozitor će, kako Kurir saznaje, priču o bračnom životu Zone Zamfirove i kujundžije Maneta obojiti originalnom muzikom, a za to je dobio honorar od 30.000 evra.- Željko će biti jedan od mojih najvažnijih saradnika na projektu. Potpisao je ugovor, ali su se pregovori malo odužili zbog svadbe. U nastavku nećemo koristiti melodije iz prvog dela, već će biti komponovana originalna muzika. Jedva čekam da čujem melodije. Više od polovine filma će obojiti muzika - kaže Jug Radivojević.

Glumiće u „Zoni“... Brankica  i Milan
Glumiće u „Zoni“... Brankica i Milan

Reditelj i profesor na FDU nije mogao da potvrdi naša saznanja da je Joksimović za ovaj angažman tražio 30.000 evra.- O honoraru ne bih govorio jer je to pitanje za produkciju. Joksimovića čeka velik posao, jer će biti odgovoran za kompletnu zvučnu sliku filma - objašnjava autor hit predstava „Ana Karenjina“ i „Dama s kamelijama“.Joksimović iza sebe već ima nekoliko velikih filmskih projekata. Pre nekoliko godina potpisao je muziku za film „Ivkova slava“, a pesma „Nesanica“ postala je veliki hit. Željko je muzikom obojio numere u serijama Zdravka Šotre „Ranjeni orao“ i „Greh njene majke“.(Lj. R.)

Jug i MilenaZA NOVU GODINU STIŽE SINJug Radivojević kaže da njegova životna i poslovna partnerka Milena Vasić zbog trudnoće neće vratiti ulogu u filmu „Vrati se, Zone“.- Beba stiže krajem januara, a Milena će snimati scene tek na leto. Čekamo dečaka - pohvalio se Radivojević.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...