PAPARACO NA JAVNOM MESTU: Mrkonjić izvaćario Anu, ona vrištala od smeha!
Foto: Damir Dervišagić

Političaru proradile strasti

PAPARACO NA JAVNOM MESTU: Mrkonjić izvaćario Anu, ona vrištala od smeha!

Stars -
Mrkonjić opipao unutrašnji deo Bekutine butine pred njenim brojnim kolegama na snimanju prve emisije „Grand kabarea“, što je pevačici prijalo

Milutin Mrkonjić ne može da obuzda svoju strast, pa kad mu dođe da ispipa svoju dragu Anu Bekutu, on to i radi. Briga Mrku gde se nalaze i da li nekog ima u blizini.Političar je pevačici, kao i uvek, pravio društvo na snimanju emisije. Ovoga puta došli su zajedno na snimanje „Grand kabarea“, koji će se emitovati na TV Prva. Mrka se nijednog trenutka nije odvojio od svoje izabranice, a ono što je uradio mnoge je navelo da pomisle kako ne može da se obuzda ni na javnom mestu.

Elem, čim su se Ana i Mrkonjić smestili u udobne stolice i pozdravili sa svima, palo je vaćarenje! Iz aviona se videlo da Bekuta uživa da je partner mazi po telu. Mrka je pevačicu prvo zagrlio, a zatim je malo-pomalo spuštao ruku na njenu butinu i nežno je masirao, pa ju je onda golicao po kolenu. Folkerka je uživala i smejala se na sav glas. Nije se bunila što njegova ruka klizi po unutrašnjoj strani njenih butina. Oni su se lepo zabavili i nisu marili ko ih sve gleda.

Nada kao IlićJA SAM ZA.EBANI MRČAJEVACNada Topčagić imitirala je Miroslava Ilića. Osim što se oblizivala kao on, ona ga je isprozivala.- Alo, bre, ja sam sad u žiriju, postao sam fensi tip i urbana faca, više sa mnom nema za.ebavanja. Sad sam, bre, pravi za.ebani Mrčajevac i ne možete mi ništa. Postao sam toliko popularan da ne znam gde se nalazim. Otpevaću vam moju prvu pesmu, ako je nisam zaboravio jer sam sad najpopularniji pevač, nemojte mi zameriti. Ja sam Miroslav Ilić, a ko ste vi?! - rekla je Topčagićeva u šali i do suza nasmejala kolege, a onda je otpevala dve Ilićeve pesme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track