Goca Tržan: Moja ćerka mora da zna gde je granica!
Foto: Damir Dervišagić

Stroga mama

Goca Tržan: Moja ćerka mora da zna gde je granica!

Stars -
Pevačica se osvrnula na svoj odnos sa sedmogodišnjom ćerkicom i priznala da kada se radi o njenom vaspitanju postavlja visoke kriterijume

Goca Tržan nedavno je gostovala u emisiji gde je govorila o načinu na koji vaspitava svoju sedmogodišnju ćerku Lenu. Ona je naglasila da postoje granice koje njena ćerka ne sme da prelazi, piše Story.rs

"Mojoj ćerki ne trebam ja kao drugarica. Ona mora da ima poverenja u mene, ali mora da zna gde je granica. Ona mora da zna da kad ja kažem Leno, sad je dosta, obuci se, krećemo ne sme da mi prevrne očima. Ne može u mojoj kući tako da se ponaša! Dok sam ja kapetan u mojoj kući ponašaćeš se ovako, kad odeš, ponašaj se kako hoćeš", iskrena je bila Goca.

Takmičari šoua Pinkove zvezdice, koji su u tom trenutku sedeli u publici, nisu bili oduševljeni ovom Gocinom izjavom i rekli su joj da je stroga majka.

"Danas bi se reklo da sam ja stroga majka, jer tražim neke kriterijume u ponašanju - da zna da kaže Hvala, Dobar dan, Doviđenja, Molim Vas, Izvinite. Ljudi koji su stariji od nje za nju su Vi, bilo da je to žena koja prodaje jabuke na pijaci ili učiteljica", završila je pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track