NA LAĐI OD 700.000 EVRA: Dijana Janković pred reviju sunča guzu na Svetom Stefanu!
Foto: Facebook

Otvara 25. Fešn selekšn

NA LAĐI OD 700.000 EVRA: Dijana Janković pred reviju sunča guzu na Svetom Stefanu!

Stars -
Revija će se satojati iz tri segmenta East journey, Haute Couture - večernje haljine, dok će treći deo biti namenjen fanovima DJfor fans

Pop pevačica Dijana Janković u pauzama promocije svoje nove pesme "Balerina" i rada na duetu sa svetski poznatim DJ Geom Da Silva, ozbiljno se posvetila i svojoj prvoj modnoj liniji.

Naime, Dijana će 14. oktobra na 25. Fešn selskšnu predstaviti kolekciju pod nazivom East journey - resort 2015. Pred reviju pevačica je odlučila da osunča guzu na svojoj jahti koja je plovila oko Svetog Stefana.

Revija koja će se po svemu razlikovati od onih koje je beogradska publika navikla da vidi, sastojaće se iz tri segmenta, a pevačica očekuje pozitivne reakcije.

"Drago mi je da ću baš ja otvoriti ovogodišnji fešn selekšn. Uloženo je puno truda i sredstava i biće to nešto novo u Srbiji, tačnije čitava kolekcija bazira se na prefinjenom stilu koji treba da neguje i ima svaka žena koja zna šta želi. Elegancija na visokom nivou. Revija će se sastojati iz tri segmenta East journey, Haute Couture - večernje haljine, dok će treći deo biti namenjen fanovima DJ for fans", rekla je Dijana.

Na reviji će se naći i Da Silva kao i mnoge zvezde iz sveta mode i muzike.

Podsetimo, Dijana je od supruga, IT stručnjaka Danijela Rokvića, dobila na poklon jahtu povodom prve godišnjice braka. Bela lađa vredna 700.000 evra stigla je iz Italije u Budvu, a nosi naziv Dijana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track