KURIR NA SNIMANJU: Sergej Ćetković ekranizuje pesmu Zar je kraj!
Foto: Printskrin

Premijera 1. novembra

KURIR NA SNIMANJU: Sergej Ćetković ekranizuje pesmu Zar je kraj!

Stars -
U spotu "Zar je kraj" se pojavljuju i baletski igrači Narodnog pozorišta - Milica Jević i Nikola Tomašević

Sergej Ćetković ovih dana završava svoj novi sing "Zar je kraj", koji je četvrta pesma "skinuta" sa novog šestog CD koji ce se pojaviti sledeće godine.

Za ekranizaciju ove pesme Sergej je okupio mnogobrojnu ekipu umetnika koji mu pomažu u realizaciji još jednog spota čiji je on režiser. Ovog puta odabrao je da direktor fotografije bude Dušan Ivanović, koji je široj publici poznat po učešću u mnogobrojnim filmskim projektima, ali svakako najpoznatiji je njegov angažman u filmu Čarlston za Ognjenku.

U spotu "Zar je kraj" se pojavljuju i baletski igrači Narodnog pozorišta - Milica Jević i Nikola Tomaševic. Spot snimaju u hotelu Jugoslavija na Novom Beogradu.

"Nadam se da će se pesma i video spot dopasti svima onima koji vole moju muziku. Trudili smo se da sve to izgleda malo drugačije, ali ono što je uobičajno, ali ipak tu ocenu ostavljam mojoj publici. Želim da se zahvalim ljudima iz hotela Jugoslavija, koji su nam izasli u susret oko snimanja, takođe i mojoj prijateljici Aji Jung, koja je osmislila koreografiju i odabrala ove mlade nadarena beletske igrače koji će nam ukrasiti spot. Premijera spota bice 1. novembra 2014. godine.

http://www.youtube.com/watch?v=qASC2oOXrFA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track