Pogledajte Džibonijev podvodni spot!

Singl Non credere

Pogledajte Džibonijev podvodni spot!

Stars -
Pogledajte novi spot Džibonija koji je snimio u Veneciji, Splitu, Šibeniku, Komiži i Rogoznici

Pop kantautor Džiboni, koga očekuju "Gibonni Acoustic" koncerti 21. i 22. decembra u beogradskom Sava centru, nedavno je objavio zajednički singl/spot "Non credere" sa italijanskim pevačem Danilom Sakom (Sacco).

Režiser Matko Petrić ovog leta u Veneciji, Splitu, Šibeniku, Komiži i Rogoznici snimio je vizuelno atraktivni spot, uglavnom satkan od podvodnih scena, za "Non credere" - novu italijansko/englesku verziju pesme "She Said" koju je Džiboni prethodno snimio na albumu “20th Century Man” (2013, Dallas Records).

Osim Petrića u stvaranju spota sudelovali su snimatelji Boris Poljak i Jere Gruić.

Džiboni se vraća u Beograd sa dva specijalna prednovogodišnja koncerta nazvana "Gibonni Acoustic" 21. i 22. decembra u Sava centru.

​Kantautor iz Splita poznat po osobenom spoju roka, savremenog popa i dalmatinskog zvuka, i hitovima poput "Oprosti", "Žedam", "Libar", "Tempera"... predstaviće se ovaj put beogradskoj publici intimnijom akustičarsku svirku u prestižnom Sava centru.

"Kad sviraš ovakve intimne koncerte od samog početku ne znaš u kom smjeru će se stvari odvijati. Sve počiva na emociji, na tome koliko si izabrao pravu pjesmu i koliko se možeš u nju unijeti. To je najvažnija stvar", naglašava hrvatski muzičar.

http://www.youtube.com/watch?v=_FJVjuSJCGE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track