BODRILA DEČKA: Nataša grobarka zalutala među navijače Crvene zvezde
Foto: Vladimir Marković Politika

Pevačica davala podršku Ljubi na derbiju

BODRILA DEČKA: Nataša grobarka zalutala među navijače Crvene zvezde

Stars -
Nata s ćerkom i sestričinom, koje su nosile Partizanove majice, sela u deo tribina na kojima su bile pristalice crveno-belih

Nataša Bekvalac nije donela sreću svom dečku Ljubomiru Jovanoviću na rukometnom derbiju u nedelju u Šumicama, na kome je njegov klub Partizan izgubio sa četiri gola razlike od Crvene zvezde. Naime, pevačica je utakmicu između „večitih rivala“ posmatrala u društvu ćerke Hane i sestričine Petre, a sam početak obeležila je i jedna smešna situacija.- Nataša je neposredno pred početak susreta došla s Hanom i Petrom da gleda utakmicu. Devojčice su nosile dres Partizana koji im je kupio Ljuba. U žurbi da zauzmu što bolje mesto, pevačica se smestila u deo tribina na kojima su Delije. Kad je shvatila šta je uradila, brzinom svetlosti je pokupila decu i prešla u Partizanov tabor.

Borben... Ljuba Jovanović
Borben... Ljuba Jovanović

Inače, ovo je prvi put da je Nataša, otkako je u emotivnoj vezi s Jovanovićem, podržala neku njegovu utakmicu. On je njen dolazak pozdravio poljupcem.- Ljuba je postigao samo jedan gol na meču i tad je poslao poljubac devojkama koje su ga bodrile s tribina - zaključuje sagovornik Kurira.(LJ. R.)

Voli sportS TRIBINA BODRILA I DAČU!Bekvalčeva je veliki ljubitelj sporta. Tokom braka s vaterpolistom Danilom Ikodinovićem Natu smo često mogli da vidimo na tribinama bazena, i to u društvu svog oca ili sestre Kristine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track