Najnovije vesti

NATAŠA BEKVALAC O SVOM MUŠKARCU: Volim Ljubu!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Priznala vezu

NATAŠA BEKVALAC O SVOM MUŠKARCU: Volim Ljubu!

Stars
Svi pričaju da sam priznala vezu sa Ljubom, a ja sam kao čovek stala u zaštitu nekog koga veoma poštujem, ko mi je jako blizak i koga volim

Nataša Bekvalac je odlučila da se vrati rukometašu Ljubi Jovanoviću, ali dugo nije želela to da prizna. Ljuba pevačicu prati na skoro svakom nastupu, ona njega bodri sa tribina na utakmicama, ali napokon je i otvoreno i odgovorila ne pitanje o ljubavi sa poznatim rukometašem.

"Svi pričaju da sam priznala vezu sa Ljubom, a ja sam kao čovek stala u zaštitu nekog koga veoma poštujem, ko mi je jako blizak i koga volim. To što javnost sada zna za nas nije ništa promenilo - niti mi je otežalo, niti olakšalo. Ne bih da previše pričam o tome jer to nije tema koja potresa društvo, a ja sebe ne smatram dovoljno važnom da bi se pričalo o tome", stidljivo je rekla Nataša.

Pevačica se požalila kako joj se povezivanje sa raznim muškarcima u medijima negativno odražava na privatni život."Budući da sam majka, vrlo me remeti to što me mediji povezuju s raznim muškarcima. Imam roditelje, sestre i porodicu, pa me te priče ne zasmejavaju nimalo. One me i ne rastužuju, ali mi stvaraju pritisak i veliki teret koji nosim na leđima", zaključila je Novosađanka.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

(Blic)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...