DUGO ČEKALA PRILIKU: Plejboj zečica iz Banjaluke u spotu Saše Kapora
Foto: Fejsbuk

Saradnja

DUGO ČEKALA PRILIKU: Plejboj zečica iz Banjaluke u spotu Saše Kapora

Stars -
Dosad sam odbila nekoliko ponuda, jer mi se nije činilo da je to to, ali se ovom ponudom sve poklopilo i bila sam potpuno zadovoljna uslovima, rekla je Božana Vujinović

Božana Vujinović, Banjalučanka koja se slikala za "Playboy", našla se u spotu za novu pesmu Saše Kapora.

Ovu muzičku numeru tekstualno i muzički potpisuje Saša Lazić, dok je aranžman radio Aca Krsmanović. Kako je Vujinovićeva otkrila, priliku da sarađuje s Kaporom dobila je zahvaljujući zajedničkim prijateljima.

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

"Snimanje je proteklo u najboljem redu. Dugo sam čekala priliku da se kao model pojavim u nekom spotu. Dosad sam odbila nekoliko ponuda, jer mi se nije činilo da je to to, ali se ovom ponudom sve poklopilo i bila sam potpuno zadovoljna uslovima, a znam da će ovo da bude pravi bum na našoj muzičkoj sceni", kazala je ona.

Sudeći po fotografijama sa snimanja, nema sumnje da će ekranizacija Kaporove pesme odisati sekepilom. Većina kadrova za spot snimana je u sobi jednog hotela u Beogradu.

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

Vujinovićeva je istakla da je sa zadovoljstvom radila sve kadrove, prvenstveno jer je pevač veliki profesionalac. Navela je i da će "Noćna ptica" zasigurno biti hit, ne samo zbog spota.

Priznaje da je za nju fotografisanje zapravo uživanje, a naglašava da su joj se nakon "Playboya" otvorila mnoga vrata.

"Već imam tri naslovne u različitim zemljama što se 'Playboya' tiče i sada mi je cilj da idem dalje, odnosno da se jednog dana nađem na stranicama američkog", istakla je ona.

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

Ova atraktivna Banjalučanka, koja trenutno živi u Beogradu, bila je i srpska predstavnica na izboru "Playboy Playmates of the Year Gala", koji je prošle godine održan na Filipinima. S tog takmičenja vratila se s lentom "Miss Sexy Body".

(Nezavisne.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track