Najnovije vesti

KOPIRA MADONU: Nataša Bekvalac izučava kabalu!
Foto: Marina Lopičić

Holivudski trend i kod nas

KOPIRA MADONU: Nataša Bekvalac izučava kabalu!

Stars
Drevno učenje koje je pre pola decenije bilo hit u Holivudu napokon je stiglo kod nas

Za kabalu se govori da sadrži najstarije mudrosti sveta i da otkriva sve duhovne i fizičke zakone koji upravljaju kosmosom i ljudskom dušom. Neki tvrde da su je učili čak i Vilijam Šekspir, Isak Njutn i Sigmund Frojd. Sada je uči i Nataša Bekvalac.

Kako kaže Natašina bliska prijateljica, pevačica se potpuno posvetila kabali.

"Nataša više nije ishitrena, brzopleta i impulsivna. Smirenija je i stvari rezonuje znatno drugačije. Za to je zaslužna kabala", kaže naša sagovornica.

Nataša kabalu uči u Zemunu i svi koji je privatno poznaju tvrde da na nju utiče veoma pozitivno. Ona sama, međutim, ne želi da u medijima priča o tome.

"Možemo da pričamo o karijeri, novim pesmama, nastupima, ali ne o ovakvim stvarima i bilo čemu sličnom što zadire u moju intimu", kratko nam je rekla pevačica.

Ovo učenje je veoma popularno među svetskim zvezdama, a trend je još pre 18 godina pokrenula kraljica popa Madona. Ona je zbog kabale čak i promenila ime u Ester! Madona tvrdi da joj je to učenje pomoglo da dostigne duhovnu čistoću. Dok su bili u braku, Demi Mur i Ešton Kučer su koristili svaku priliku da pokažu koliko su privrženi tom učenju.

Šta je kabalaKabala je škola najranije hebrejske tradicije koja izražava jedinstvenu i fascinantnu perspektivu duhovnosti, stvaranja i odnosa između boga i njegovih tvorevina u fizičkom svetu. Prema kabali, postoje 72 imena za boga, a univerzum je sastavljen od četiri dimenzije bića.

(Blic)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...