VIKTORIJA: Muškarci me ne zanimaju, ja sam se izduvala u životu!

Pevačica otkrila

VIKTORIJA: Muškarci me ne zanimaju, ja sam se izduvala u životu!

Stars -
Mene ne zanimaju muškarci, izduvala sam ja u životu. Mene zanima samo ćerka Tara

Dragica Radosavljević Cakana i Snežana Mišković Viktorija nisu se poznavale pre nego što su obe ušle u rijaliti šou Farma, gde su postale najbolje drugarice.

"Nama je Farma došla kao vojska, nismo se znali pre, zamislite onda kakve smo mi prijateljice. Ja sam apa-drapa, pa me tera da se sredim. Ona je zadužena i da me dovede na snimanja", rekla je Viktorija, koja sprema koncert u Centru Sava koji posvećujem Tari, jer nikada nije videla na bini.

"Tara nikada nije videla mamu na bini i ovo će biti njena premijera", otkrila je Viktorija u emisiji Magazin In, koja je obećala da će, ako napuni Sava Centar, nositi minić.

"Ako napunim Centar Sava, obećava da ću nositi minić", rekla je rokerka, koja je na pitanje ko je od koleginica na estradi rekla je od nje nema lepše jer ih na rokerskoj sceni ima samo dve-tri.

"Mene ne zanimaju muškarci, izduvala sam ja u životu. Mene zanima samo Tara. Do 40. imala sam uspešnu karijeru, zdrava-prava, negde mora i da škrpi. Bojala sa se da rodim dete", rekla je Viktorija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track