Sergej Ćetković za Kurir: Ćerke me teraju da im puštam svoje pesme

Intervju, pevač i brižni otac pred koncert u Beogradu

Sergej Ćetković za Kurir: Ćerke me teraju da im puštam svoje pesme

Stars -
Lola i Mila polako otkrivaju čime se tata bavi. Već imaju omiljene numere, koje tokom vožnje moramo da slušamo po nekoliko puta

Sergej Ćetković se, nakon šest godina pauze, 28. novembra vraća u Sava centar, gde će u intimnoj atmosferi otpevati svoje najveće hitove.U razgovoru za Kurir crnogorski pevač priča o novom albumu, zašto nije tremaroš i ćerkama Loli i Mili.Imaš li tremu pred koncert?- Nemam. Imam već dovoljno iskustva iza sebe i do sada sam devet puta bio domaćin u Sava centru. Nakon dva koncerta u Areni, odlučio sam da se publici ponovo predstavim u malo drugačijem izdanju. Nadam se da će uživati u dobroj svirci, velikom bendu i repertoaru osveženom novim pesmama.Pripremaš i novi album.- Pesme su nastajale tokom proteklih pet godina, od izlaska poslednjeg CD „Dva minuta“. Svaka je specifična na svoj način, ispunjena emocijama iz raznih faza i naleta inspiracije, i mislim da će se publici dopasti. Iako se već sve svelo na izlazak singlova, i dalje na diskove gledam kao na dobru knjigu s debelim koricama. Mislim da je nova pesma dobar uvod u šesti studijski album.Vole li tvoje ćerke tvoje pesme?- Polako otkrivaju čime se tata bavi. Već imaju omiljene pesme, koje u kolima moramo da slušamo po nekoliko puta. Spremamo se za koncerte u Sava centru i one će mi biti najveća podrška.Kako vaspitavaš Lolu i Milu?- Vreme u kojem živimo je i previše liberalno za moje poimanje vaspitanja. Trudim se da budem dobar roditelj i da ih naučim pravim vrednostima. Bojim se da neću biti previše liberalan, ali radiću na tome, kao i svaki drugi roditelj, da podržim svoju decu i izvedem ih na pravi put.Da li biste im dopustili da učestvuju u emisiji kao što je „Pinkove zvezdice“?- Ukoliko pokažu interesovanje za muziku, naravno da ću biti njihova najveća podrška.Smatraš li da su muzička takmičenja za decu surova i da loše utiču na njihovu psihu?- Zbog nedostatka slobodnog vremena nisam mnogo pratio dešavanja na televiziji, ali oduševljen sam brojem toliko talentovanih i već izgrađenih pevača sa samo toliko godina. Danas su deca mnogo naprednija i zrelija od nas u tim godinama.

O EvrovizijiKNEZ JE DOBAR IZBORNenad Knežević Knez pevaće za Crnu Goru na Evroviziji 2015.- Drago mi je što će moj dragi kolega predstavljati Crnu Goru na Evroviziji. Knez je neko ko je ozbiljno zadužio našu scenu, neko ko je muzički obrazovan i ko ima dovoljno godina iskustva da nas predstavi na najbolji mogući način. Želim mu mnogo sreće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track