STOJKE: Bojana i Kosmajac nisu moj nivo!
Foto: Damir

Neće da priča o bivšoj

STOJKE: Bojana i Kosmajac nisu moj nivo!

Stars -
Žurim na utakmicu. Nije moj nivo da komentarišem to. Pričam samo i isključivo o utakmicama, rekao je golman

Bojana Rajić (34), bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića, krije da je nedavno započela vezu s deset godina mlađim Lazarom Kosmajcem, sinom narko-bosa Dragoslava Kosmajca, koji je jutros uhapšen u Beogradu u svojoj kući.

Kako Kurir saznaje, oni su viđeni na nastupu Nataše Bekvalac u jednoj novosadskoj diskoteci, gde su sedeli u istom separeu i provodili se do jutra.

Vladimir Stojković Stojke nije želeo mnogo da komentariše dečka svoje bivše supruge, s kojom ima sina Lava.

"Žurim na utakmicu. Nije moj nivo da komentarišem to. Pričam samo i isključivo o utakmicama", rekao je Stojković.

Očigledno ne želi da ulazi u raspravu sa manekenkom, jer su zbog prozivki koji je izneo na njen račun završili čak i na sudu.

Podsetimo, Stojković je napisao otvoreno pismo u kojem je naveo da je Bojana bivša striptizeta i da ga je varala tokom braka.

"Šta uopšte očekivati od nekoga ko je mladost proveo igrajući oko šipke u ciriškim lokalima sa diskretnim uslugama po sobama. Nažalost, ovaj podatak je do mene došao tek kad sam odlučio da ne želim da nastavim život sa tom osobom. Voleo bih da je bilo ranije. Isto bih voleo da su i svi ti muškarci koji su mi posle šapatom govorili o njenom promiskuitetnom ponašanju tokom braka bili malo agilniji, otvorili mi oči i prekinuli mi agoniju u samom povoju...", napisao je pre nekoliko meseci Vladimir.

Rajićeva se otkako se razvela na sve načine trudi da sakrije s kim se viđa i s kim je u vezi. Međutim, Bojana se izgleda opustila i pa je mislila da je niko neće videti njene poljubce sa deset godina mlađim muškarcem.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track