UNUK VERE IVKOVIĆ U PINKOVIM ZVEZDAMA: Voleo bih da je baka sada pored mene!
Foto: Pr

Talenat nasledio od bake

UNUK VERE IVKOVIĆ U PINKOVIM ZVEZDAMA: Voleo bih da je baka sada pored mene!

Stars -
Svaki dan mislim babu, ali i na dedu po kom sam dobio ime. Sve bih dao da su sada pored mene, da mi daju neki savet

Takmičar "Pinkovih zvezda" Danilo Živković, koji je učestvovao u subotu i dobio svih pet glasova od žirija, unuk je pokojne pevačice Vere Ivković, koja je izvodila kultnu pesmu "Šuška se, šuška".

Mladi pevač kaže da je teško podneo gubitak bake i da bi voleo da je ona sada uz njega.

"Svaki dan mislim babu, ali i na dedu po kom sam dobio ime. Sve bih dao da su sada pored mene, da mi daju neki savet. Čini mi se da su mi, od kada sam ušao u muzičke vode, najpotrebniji", rekao je Danilo, koji veruje da je baš od pokojne Vere nasledio talenat.

On tvrdi da će nastaviti da se bavi pevanjem iako ne bude pobedio u "Pinkovim zvezdama“, jer je muzika njegova prava ljubav.

http://www.youtube.com/watch?v=NRLvRy6BQp0

"Muzikalan sam na babu. Pevanje je poziv kojim želim da se bavim do kraja života", istakao je mladi pevač.

Živkovićevi deka i baka umrli su kada je on imao 10 godina. Nisu mogli da prebole smrt svoje ćerke, a Danilove tetke Maje.

"Tragedija koja je zadesila našu porodicu ostavila je traga na sve nas. Moja tetka Maja je preminula u 27. godini od teške bolesti lupus, što je za moju porodicu bio težak udarac. Deda i baba nisu mogli da podnesu da njihove mezimice nema. Za njih je tog dana život stao. Najpre je deda, po kom sam i dobio ime, umro od tuge za ćerkom, a nedugo potom je preminula i baka", rekao je Danilo.

http://www.youtube.com/watch?v=okJPHHLukvE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track