Emir Hadžihafizbegović: Nesreća mi ne da mira, stalno se vraćam na taj dan
Foto: Zorana Jevtic

Bosanski glumac progovorio o udesu

Emir Hadžihafizbegović: Nesreća mi ne da mira, stalno se vraćam na taj dan

Stars -
On kaže da se još uvek teško kreće, ali kad mu zdravstveno bude bilo bolje, planira da ode na grob nastradale Anice Kuduz

Bosanski glumac Emir Hadžihafizbegović progovorio je o tragičnom događaju kad je sredinom oktobra usmrtio Anicu Kuduz (63) u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Hrvatskoj.Bivši ministar kulture BiH, koji je u nesreći povredio ruku, zbog čega je operisan, još se psihički nije oporavio, ali je smogao snage da za hrvatski portal ispriča s kakvom traumom živi.Telegram saučešća- Želim da izrazim iskreno saučešće porodici tragično preminule gospođe Anice Kuduz. Moja porodica je na dan sahrane poslala telegram. Prvih dana nakon nesreće nešto sam govorio, ali šta, kome i preko kog telefona zapravo se i ne sećam. Čini mi se da sam nešto rekao novinarima u bolničkoj sobi, ali tad sam još bio pod anestezijom. U Hrvatskoj sam snimao film u kojem sam imao veliku ulogu. Imao sam 20 dana snimanja. Završio sam svoj posao u petak, dva dana pre nesreće. U ponedeljak je trebalo svi da poletimo na snimanje u Makedoniju i tamo nastavimo snimanje. Za vikend sam otišao do Bosne da obiđem bolesnog oca i glasam - otkriva Emir i prepričava događaj koji će ga pratiti dok je živ.

Mesto nesreće... Glumčev automobil
Mesto nesreće... Glumčev automobil

Teško hoda- Vraćao sam se te kobne noći i dogodilo se to što se dogodilo. Nesreća mi ne da mira, stalno se vraćam na taj dan. Ne želim da budem patetičan, ali bilo bi mi mnogo lakše kad bih celu ovu priču podelio s porodicom preminule - kazao je glumac.Hadžihafizbegović naglašava da se još uvek teško kreće, a kad mu bude bilo bolje, otići će na grob nastradale.- Još ne mogu preći više od 100 metara da se ne zaustavim, sednem i odmorim se. Hodam s ovim steznikom za imobilizaciju kičme, ali čim fizički budem mogao da izdržim veći napor, otići ću da položim cveće na grob preminule Anice - završio je svoju ispovest Hadžihafizbegović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja