GILE DOBAR RODITELJ: Mali Alen (6) ide u školu, ne izostaje i ima prave prijatelje!
Foto: Facebook

Socijalna radnica hvali bosanskog pevača

GILE DOBAR RODITELJ: Mali Alen (6) ide u školu, ne izostaje i ima prave prijatelje!

Stars -
To je jedna zdrava sredina, Alen je krenuo u školu i ne izostaje, igra fudbal, ima prve prijatelje, napisala je Marija Kadić koja je bila zadužena za dečaka

Amar Gile Jašarspahić usvojio je šestogodišnjeg dečaka Alena Spahića, koji sada živi u njegovoj porodičnoj kući u Kaknju.

Posle nekoliko meseci svoje mišljenje je dala Marija Kadić iz Dečjeg doma koja je zadužena za brigu o dečaku Alenu, kojeg je usvojio pobednik Zvezda Granda Amar Jašarspahić Gile.

U celosti vam prenosimo njeno pismo.

"Dečak se zove Alen. Toliko je postao blizak sa pevačem i upitao ga: "Molim te mogu li ja ići s tobom". Jašarspahić je završio svu potrebnu proceduru da bi dobio potpuno starateljstvo nad detetom. Pre nekoiliko dana sa Službom za socijalni rad smo ih posetili da vidimo u kakvim uslovima dete živi i kako je zadovoljan. To je jedna zdrava sredina, Alen je krenuo u školu i ne izostaje, igra fudbal, ima prve prijatelje. Sve što mu je potrebno za jedno zdravo i lepo detinjstvo dao mu je Amar Gile. Nadamo se da će se poznate ličnosti koje su u možda većim mogućnostima nego pevač ugledati se na njega i usrećiti još neko dete", napisala je Marija.

Mališan je godinu i po dana proveo u Domu za nezbrinutu decu u Zenici otkako su ga ostavili biološki roditelji. Do pobednika "Zvezda Granda"“ došao je kada je pobegao iz gradske ustanove i Gileta sačekao ispred diskoteke čiji je vlasnik. Nakon susreta i kraćeg razgovora, Jašarspahić ga je pozvao da prenoći kod njega, posle čega je odlučio da ga zvanično usvoji.

(Ekskluziva.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track