KEBINA TRANSFORMACIJA: Mišo Kovač ipak zapevao u Beogradu!

Maskirao se u hrvatskog pevača

KEBINA TRANSFORMACIJA: Mišo Kovač ipak zapevao u Beogradu!

Stars -
Njegove pesme su evergrin. U kući ga slušamo, a moja Olja ga obožava. Nadam se da će doći u Srbiju kad vidi moju imitaciju, kaže Kojić

Folker Dragan Kojić Keba je u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“ dobio novi izazov - da se uvuče u kožu Miše Kovača. On je uživao pripremajući novi zadatak posebno zato što je njegova supruga Olja veliki fan splitskog pevača, koji se zarekao da više nikad neće pevati u Beogradu.

Skinuo Mišu... Keba
Skinuo Mišu... Keba

- Mišu izuzetno cenim kao pevača. Njegove pesmu su evergrin, a pevaću veliki hit „Ostala si uvek ista“. U kući ga slušamo, a moja Olja ga obožava - kaže Keba za Kurir i dodaje:- Žao mi je što nije bio u Beogradu. Nadam se da će doći kad bude video moju imitaciju. On je svašta prošao u životu, može jedna roman da se napiše o tome. Ima dušu kao okean - ističe pevač.

Da li će se predomisliti... Mišo Kovač
Da li će se predomisliti... Mišo Kovač

Jednom od favorita za pobedu najteže je palo to što je morao da nekoliko sati nosi masku.- Njegove pesme su slatki izazov za svakog pevača. Mislim da sam uspeo da dočaram Mišu bez karikiranja. Nas dvojica smo iste visine, ali najteže mi je palo da nosim masku i pevam. Publika će dati svoj sud o mojoj imitaciji.Kao Haris i Čola... Elena i BaneSa druge strane, Banetu Mojićeviću i Eleni Ristevskoj se ispunila želja da na jedno veče budu Zdravko Čolić i Haris Džinović.

U masnicamaSIN DRAGAN PRETUČENGlumac Nenad Okanović popio je batine zbog novog zadatka u popularnom šou-programu. On će pokušati da dočara veliki hit grupe Dubioza kolektiv, zbog čega je zaradio masnicu na oku. Ostaje misterija da li ga je prebila žena ili su modricu nacrtali iskusni maskeri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track