DŽEJ DANIMA PLAČE: Nema više lepe Dubravke (44), umrla je moja velika ljubav
Foto: Printskrin

Gde će sad Ramadanovski

DŽEJ DANIMA PLAČE: Nema više lepe Dubravke (44), umrla je moja velika ljubav

Stars -
Lepotica iz spota "Gde ću sad, moja ružo" u koju je Džej bio godinama zaljubljen preminula je iznenada u 44. godini

Folk pevač Džej Ramadanovski danima je u šoku i plače otkao je čuo da mu je umrla Dubravka koja je pre 22 godine glumila u njegovom spotu "Gde ću sad, moja ružo". Lepa crnka s kosim očima koje je mnoge ostavljala bez daha preminula je u 44. godini. Kada je Džej saznao, bukvalno je zanemeo kada je čuo šta se desilo sa devojkom u koju je godinama bio zaljubljen.

"Nekoliko dana pre toga pričao je o njoj s prijateljem i rekao kako bi baš voleo da je vidi, te da je ubeđen da bi ga i sada svojom lepotom ostavila bez daha. I evo šta se desilo. Danima mu je teško zbog nje i svako malo zaplače. Čak je i popio lek za smirenje kada je čuo da je iznenada preminula. Dubravka je vreme kada su snimali spot bila jedna od najlepših devojaka u gradu i u Džejovom srcu je imala posebno mesto", rekao je izvor.

"Bio je dugo zaljubljen u nju, kao i gotovo svi momci Dorćola, ali nikada nije rekao da je među njima bilo nešto više od prijateljstva", rekao je izvor.

Baš zbog toga što je Dubravka imala posebno mesto u njegovom srcu oni su ostali veliki prijatelji, ali su poslednjih godina izgubili svaki kontakt.

"Nisam mogao da verujem kada sam čuo! Evo i sad mi dođe da zaplačem. Otišla je lepa Duda. Bila je mnogo dobra žena, poštena i ovo je stvarno velika šteta. Da je bog dao bar još malo da živi. I sada se ježim kada dok pričam o njoj. Krivo mi je mnogo što se nismo videli, a poslednje vreme sam često pomišljao na nju. Kao da je to bio neki znak. Neka joj Bog dušu prosti, šta drugo mogu da kažem sada kada je više nema", rekao je uznemireno Džej i dodao da će Dubravka zauvek ostati upamćena kao lepa Ruža sa kosim očima iz njegovog spota.

http://www.youtube.com/watch?v=pmQTw4FmE7I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track