(FOTO) Kako žive deca zvezda sa naše estrade
Foto: Društvene Mreže/story

Odrastanje uz poznate roditelje

(FOTO) Kako žive deca zvezda sa naše estrade

Stars -
Poznate ličnosti često intrigiraju stvarima iz svog života, ali vole i da se hvale i pokazuju kako žive njihova deca. Mi smo odlučili da vam pomoću slika pokažemo to
1 / 16 Foto: Društvene Mreže/story

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Story.rsVoditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska u svom braku imaju sina Matiju koji uskoro proslavlja prvi rođendan. Da je u njihovoj porodici zanimljivo govore česte objave na Twitter profilu gde Ognjen deli slatke roditeljske muke.

Nakon razvoda braka Bojane Rajić i Vladimira Stojkovića, njihov sin Lav više vremena provodi u društvu majke. Bojana se trudi da mu ništa ne nedostaje, pa nam je pokazala i kak izgleda njegovo malo carstvo gde on provodi najviše vremena.

Hrvatska pevačica Severina Vučković već dve i po godine nalazi se u ulozi majke malog Aleksandra, a često nas podseti da joj je to najlepša uloga u životu.

Novosadske lepotice, sestre Nataša i Kristina Bekvalac majke su dve slatke devojčice, Hane i Petre. Sestrinsku povezanost od majki nasledile su i ćerke, pa se vrlo često mogu videti kako uživaju u zajedničkim trenucima.

Iako je trebalo da se zove Aleksa, petogodišnji sin Tijane Dapčević ipak je dobio ime Vuk. On i njegova majka, simpatična makedonska pevačica, vole da provode vreme zajedno.

A Tijana se trudi da mu za svaku rođendansku zabavu priredi što simpatičniju tortu.Iako su vrlo rano postali roditelji, glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić smatraju da je to najlepša stvar koju su mogli da urade u životu.

Njih dvoje imaju trogodišnjeg Andreja i jednogodišnju ćerku Andrijanu, a uskoro očekuju i treće mezimče.Tanja Savić majka je dva sina, Đorđa i Maksima koji najviše vole da provode vreme u zajedničkim igrama. Tanjina želja je da se uskoro ostvari u ulozi majke ženskog deteta, a mi se nadamo i da će joj se ispuniti.

Popularna pevačica Emina Jahović u braku sa turskim muzičarom, Mustafom Sandal ima dva dečaka Jamana i Javuza. Oni su najsrećniji kada im posao dozvoli da vreme provedu na zajedničkim odmorima.

Pre samo dva meseca, Nikola Demonja i Ana Štajdohar postali su roditelji malene devojčice.

Njihova devojčica je rođena pre vremena, pa je nekoliko dana duže provela u bolnici. Kada je izašla kući i pridružila se roditeljima u porodičnom domu, devojčica je dobila ime Nia, što u prevodu znači smisao života.Modna dizajnerka Biljana Tipsarević i naš popularni teniser Janko Tipsarević više od godinu dana uživaju u roditeljstvu i odrastanju njihove ćerke Emili.

Pevačica Goca Tržan iz braka sa Ivanom Marinković ima ćerku Lenu. Kako se spekuliše,

Goca je vrlo stroga majka, ali i ponosna što je njena ćerka ove godine krenula u prvi razred.Ivan Ivanović i njegova ćerka Staša obožavaju da provode zajedničke trenutke. Ove godine su zajedno bili na odmoru, a Ivan je podelio sliku uz zanimljiv komentar:

- Ja pijan, ona blesava, idealno letovanje - napisao je Ivan i dokazao da maksimalno uživaju.Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić ponosni su roditelji dve ćerke, Nike i Atine.

Njihove ćerke uvek su savršeno odevene, za šta je sigurno zadužena njihova majka koja mnogo voli modu. Ono što je zanimljivo jeste da su obe devojčice rođene na isti dan, 7. septembra.Ana Kokić i Nikola Rađen iz svog braka imaju dve ćerke, petogodišnju Ninu i četvorogodišnju Teu. I oni su želeli da im se deca rode na isti dan, međutim Tea ih je prešla i rodila se dan ranije.

Oni trenutno žive u Grčkoj zbog Nikolinog poslovnog angažovanja, ali najviše vole kada vreme provode svi skupa i u prirodi.

Sve fotografije dece ovih poznatih ličnosti objavljene su na njihovim profilima na društvenim mrežama koji nisu zaključani i objavljeni su bez zamagljivanja lica njihove dece.

SA SAJTA STORY.RS PREPORUČUJEMO JOŠ:

Neverovatna sličnost dece i njihovih slavnih roditelja (FOTO)Lepa Brena: Deca su sačuvala moj brakDejan Pantelić: Idemo dalje, život je borba Neda Arnerić: Nije mi se posrećilo da imam decuStory Tema - Zarobljeni u slavi svojih roditelja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track