NOVOGODIŠNJI PROGRAM: Hanka prstima čačkala zube, Goga smršala 15 kilograma!
Foto: Dragan Kadic

Dragana Mirković dočekala 2015. godinu

NOVOGODIŠNJI PROGRAM: Hanka prstima čačkala zube, Goga smršala 15 kilograma!

Stars -
Na snimanju novogodišnjeg programa sarajevska pevačica nije koristila čačkalicu, a Sekulićeva bežala od trpeze da bi sačuvala liniju

Na snimanju novogodišnjeg programa televizije DM sat u jednom restoranu u Požarevcu Hanka Paldum je pokazala da nema blama. Kod svoje prijateljice i koleginice Dragane Mirković, koja je za sve goste pripremila bogatu trpezu, ona se pre snimanja valjano najela, a onda je pred svima iz usta izvlačila ostatke hrane. Sarajevska pevačica nije upotrebila čačkalicu, nego je prstima čačkala zube sve dok nije iščeprkala sve što se zaglavilo.

Luče iz Kasidola i njen suprug Toni Bijelić potrudili su se da na ovom snimanju sve izgleda kao da je Nova godina već zakucala na vrata. Zvanice su dočekivali na vratima kao pravi domaćini, a švedski sto bio je prepun hrane - od predjela, roštilja, slanih rolata, ribljih specijaliteta, salata, kolača, torti i najskupljih alkoholnih pića. Međutim, neki poput Goge Sekulić, koja je zahvaljujući dijeti i mukotrpnim treninzima uspela da skine petnaestak kilograma, morali su da zaobiđu gozbu i da se koncentrišu samo na slikanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track