(VIDEO) WC pevač Cetinski odgovorio Đuri: Istrošen si i 20 godina isti!
Foto: Printskrin

Odgovorio mu

(VIDEO) WC pevač Cetinski odgovorio Đuri: Istrošen si i 20 godina isti!

Stars -
Iako je Toni prvo rekao da se ne ljuti na Đurine zafrkancije, ali da je mogao da se reklamira i preko Thompsona da bi dva dana kasnije sve svoje frustracije istresao putem Facebooka poručivši Đuri da je star i potrošen

Nakon što je Branko Đurić javno ismejao Tonija Cetinskog nazvavši ga WC pevačem, hrvatski pevač nije ostao imun na uvrede te mu je uzvratio.

Prvo je rekao kako se ne ljuti na Đurine zafrkancije, ali da je mogao da se reklamira i preko Thompsona da bi dva dana kasnije sve svoje frustracije istresao putem Facebooka poručivši Đuri da je star i potrošen.

Sapunica Cetinski - Đurić se nastavlja. Nakon što je reditelj, glumac i muzičar Branko Đurić Đuro na srpskoj televiziji nazvao Tonija Cetinskog “WC pevačem”, dodavši kako peva kao da je na WC-u te da ga je zbog toga nazvao “Toni WCtinski”, Toni je izjavio kako se ne ljuti na Đuru, međutim smatra da je njegov smisao za humor vrlo neukusan.

Ipak, sudeći prema Tonijevim daljnjim reakcijama putem privatnog Facebooka, čini se da mu je Đurina šala na njegov račun poprilično zasmetala.

Toni se prisetio Đurine emisije “Pet minuta slave” u kojoj su zajedno otpevali pesmu “Blago onom ko te ima”, ali na stihove “Vele luke”. Ispod videa Toni je napisao: “Evo jednog davnog snimka u kom Đuro ustvari pokazuje kako se peva “Blago onom ko te ima”.”

http://www.youtube.com/watch?v=dE-fELkYa-8

http://www.youtube.com/watch?v=m3lNufGng8A

(focus.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track