VESELO DO ZORE: Pola estrade na lumperajki kod Dragane Mirković
Foto: Damir Dervisagic

Pevači se ludo provodili u Požarevcu

VESELO DO ZORE: Pola estrade na lumperajki kod Dragane Mirković

Stars -
Ana Nikolić na snimanje novogodišnjeg programa TV DM sat došla u haljini ispod koje je delovalo da nema veš, domaćica se ljubila s mužem, a Ðani zakitio Nadu Topčagić novčanicom od 500 evra
1 / 5 Foto: Damir Dervisagic

Ana Nikolić ne prestaje da provocira javnost provokativnim oblačenjem, pa se na snimanju novogodišnjeg programa TV DM sat u Požarevcu kod Dragane Mirković pojavila u haljini ispod koje kako je delovalo nije nosila donji veš.

Ljubi, ljubi, al’ glavu ne gubi... Dragana Mirković i Toni Bijelić
Ljubi, ljubi, al’ glavu ne gubi... Dragana Mirković i Toni Bijelić

Toaleta na preklop, je više otkrivala nego što je pokrivala, pa je Ana izazvala pometnju kad je izlazila iz svog automobila. Dok je hodala pred objektivom našeg fotografa ukazalo se njeno međunožje. Svesna da ono može biti uslikano, povela je računa dok je sedala. Tad je rukama prekrila izrez, ali već je bilo kasno. Fotke koje je želela da izbegne su ipak nastale. Dok je izvodila pesmu na plejbek videlo se da ima veš, a mnogi su prokomentarisali, da je došla bez gaćica, ali ih je pred izlazak na scenu obukla.

Dragana Mirković je i ove večeri pokazala da je sjajan domaćin. Dočekivala je kolege i nazdravljala s njima, ali se u jednom trenutku opustila, pa se obrela u zagrljaju svog supruga Tonija Bjelića. Tad je pao i sočan poljubac, što retko kad rade u javnosti.

Evo šuške, al će se nabrojiš! - Nada Topčagić i Đani
Evo šuške, al će se nabrojiš! - Nada Topčagić i Đani

Radiša Trajković Ðani i Nada Topčagić bili su posebno raspoloženi. I dok je Nada natezala pivo iz njegove čaše, on joj je na čelo zalepio novčanicu od 500 evra. Uzvratila mu je tako što mu je prilepila vizitkartu Bore Drljače.Na snimanju u Požarevcu se za dva dana okupilo pola estrade. Bili su tu i Vesna Zmijanac, Zlata Petrović, Goca Božinovska, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Dragan Kojić Keba, Sanja Ðorđević, Era Ojdanić, Bora Drljača, Snežana Ðurišić, Rada Manojlović, Boban Zdravković i drugi.

SaradnjaVESNA I DADO MERKALI NIKOLIJUDado Polumenta i Nikolija Jovanović snimili su duetsku pesmu, koju će uskoro objaviti. Pevač je Vesnom Zmijanac komentarisao provokativne fotografije njene ćerke sa snimanja spota, pa je pevačica dala svoj sud o kadrovima.

ŠoferANA VOZILA PRIPITOG MRKUAna Bekuta postala je šofer svom dečku Milutinu Mrkonjiću. On je popio nekoliko čašica viskija, pa nije bio u stanju da vozi auto do Beograd i mesto vozača zauzela je Ana.

KrkanlukERA HRANIO RADETAEra Ojdanić i Rade Jorović napravili su šalu za večerom. Jorović je zadenuo stolnjak za kragnu kako mu slučajno hrana ne bi pala na odelo, a Ojdanić mu je pomagao tako što ga je hranilo. Ovaj prizor nasmejao je prisutne.

Svoj majstorZLATA PROŠETALA VIKLEREZlata Petrović u restoran se pojavila s viklerima na kosi. Nije imala vremena da ode kod frizera, pa je kod kuće sama navila kosu. Viklere je skinula pre početka snimanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track