(VIDEO) SVE SARAJLIJE KOD ČOLE: Prepuna Zetra pevala sa Zdravkom!
Foto: ZK Munja

Spektakl za raju

(VIDEO) SVE SARAJLIJE KOD ČOLE: Prepuna Zetra pevala sa Zdravkom!

Stars -
Zetra je bila premala da primi sve koji su želeli da prisustvuju spektaklu

Najveća regionalna zvezda, Zdravko Čolić, sinoć je u svom rodnom Sarajevu pred prepunom Zetrom priredio pravi spektakularni koncert koji je trajao skoro tri sata, i za koji se tražila karta više.

"Dobro veče, Sarajevo i dobrodošli. Prošle su četiri godine od kada smo se zadnji put videli u Sarajevu, na Koševu. Proći ćemo kroz neko vreme, vrati ćemo se na stare pesme , pevaćemo i nove sa albuma 'Vatra i barut'", rekao je Čolić, pozdravivši publiku iz cele regije.

Foto PR
Foto PR

Koncert je Zdravko otvorio svojom dobrom poznatom numerom "Sinoć nisi bila tu". Publika je u jedan glas, horski pevala zajedno hitove "Ti živiš u oblacima mala", "Esma", Krasiva", "Zar se nismo shvatili", "Merak mi je", "Zagrli me", "Ti možeš sve"... nizale su se pesme koje je Čolić izveo uz odličnu plesnu pratnju i scenografiju. Posebne emocije u prepunoj Zetri izazvala je numera "Čajorije šukarije", „Okano“, "Ti si mi u krvi" ,koju je otpevao pred sam kraj koncerta.

Foto: Aleksandar Obradović
Foto: Aleksandar Obradović

Dobro poznata numera "Sarajevo" one nešto starije podsetila je na Olimpijadu.

Manji incident koji se dogodio kada je u blizini dvorane Zetra tokom koncerta bačen suzavac nije omeo publiku da uživa u spektaklu i Čolića vrati na bis kako bi sa njim otpevali balade „Što ti dadoh“ i „Ti si mi u krvi“.Koncert je pratio veliki broj novinarskih ekipa iz BiH i regiona , kao i mnogobrojne poznate ličnosti iz javnog i političkog života.

Foto PR
Foto PR

Na partiju koji je organizovan posle koncerta , Zdravko se sreo sa mnogobrojnim prijateljima i kolegama.

http://www.youtube.com/watch?v=flJNdXdt_8o

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja