POCRVENELA OD STIDA: Novinari od Tanje Savić tražili da klekne pred njima!

POCRVENELA OD STIDA: Novinari od Tanje Savić tražili da klekne pred njima!

Stars -
Pevačica je izvređala sedmu silu pa su od nje zatražili da klekne pred njima i tako joj se revanširaju za uvrede

Novinari su od Tanje Savić na Grand festivalu zatražili da klekne pre njima i na taj način joj uzvratili kada je izvređala sedmu silu u emisiji Amidži šou.

Nekoliko novinara iz različitih redakcija prišlo je u bekstejdžu Tanji Savić. "Pošto si poželela da se pomiriš sa novinarima, evo mi smo došli. Ali nedavno si izjavila da novinari kleču pred tobom, sad je došao red da i ti klekneš", poručili su joj novinari, a ona je potom odgovorila: "Mislila sam na novinare u mojoj glavi, a ne na vas"!

Naime, pevačica je novinare nazvala neostvarenima, pa se izblamirala jer nije znala padeže, pa je jedva uspevala da sastavi rečenice.

"To su ljudi, što se kaže, internet džanki, znači oni zatvore se u četiri zida, nemaju šta da rade, pa izmišljaju i kucaju. Ne bi izašli napolje da potroše neke pare jer ih nemaju. To su ljudi koji su veliki kompleksaši, neostvareni u životu. Oni, kad mene vide prvo na snimanjima, znači, ti novinari, oni se onako oduševe kad me vide: „Jao, pa je l‘ može intervju? Molim te, daj mi intervju“. Bukvalno kleču i mole me za intervju, ja samo uradim ovako (zabaci kosu) i kažem: „Ne! Kako vas nije sramota da tražite intervju, a toliko ste me puta ispljuvali u novinama", izjavila je Savićeva u emisiji.

Tanja Savić je u prvoj polufinalnoj večeri 5. Grandovog finala optevala pesmu "Ginisov rekord" kojom se plasirala u finale. Podsetimo, pored nje u finale su se plasirali i Darko Martinović, Mirza Selimović, Jelena Kostov, Dejan Matić, Ivana Pavković, Davor i Mirna, Koktel bend, Dušan Svilar i Nemanja Stevanović.

Foto Dragana Udovičić
Foto Dragana Udovičić

Puls/EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track